.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Δ. Καζάκης: Αυτόνομα στις εκλογές το ΕΠΑΜ

Αυτόνομα θα κατέβει στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη το ΕΠΑΜ καθώς δεν ευοδώθηκαν οι προσπάθειες συνεργασίας με την ΛΑ.Ε του Παναγιώτη Λαφαζάνη.
«Σ’ αυτό δεν έχουμε ευθύνη εμείς. Προσπαθήσαμε γιατί πήραμε στα σοβαρά τις τοποθετήσεις του ΛΑ.Ε, ότι ήθελε μια συμπαράταξη δυνάμεων που ναι μεν θα διατηρούσαν την πολιτική τους αυτονομία ωστόσο θα συγκροτούσαν ένα κοινό μέτωπο και θα καλούσαμε τον κόσμο σε μια πατριωτική δημοκρατική βάση να στηρίξει αυτή την αντιμνημονιακή συμπαράταξη. Δυστυχώς, πρυτάνευσαν δυνάμεις αριστερής συμπαράταξης και όχι δημοκρατικής πατριωτικής. Κι εκεί το ΕΠΑΜ δεν έχει χώρο» είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στο Ράδιο984 και τη Μαίρη Καριωτάκη ο γγ του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης που βρίσκεται στη Κρήτη στα πλαίσια της προεκλογικής του περιοδείας.
«Εμείς απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες και τους λέμε πως το καθήκον είναι πατριωτικό βαθιά δημοκρατικό. Ξεπεράστε τις ιδεολογίες και τις αγκυλώσεις γιατί καίγεται η πατρίδα», τόνισε ο κ. Καζάκης.
«Δεν μπορεί καμία χώρα να αντιμετωπίσει τη κρίση, έχοντας ένα νόμισμα που παράγεται ως χρεόγραφο» υποστήριξε ο κ. Καζάκης και σημείωσε πως δεν μπορεί καμία χώρα με τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας να σταθεί μέσα σε μια νομισματική ένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου