.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑ.Ε.,

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑ.Ε., ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ Ε.ΠΑ.Μ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΛΑΦΑΖΑΝΗ/ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ..ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Π.Γ. ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ, ΘΕΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...Ο Θέμης ανακοινώνει και την ύπαρξη πρακτικών απο την κατ ιδίαν συνάντηση...ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΘΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...