.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Ντοκουμέντο-ΣΟΚ! Ο Δ.Καζάκης στην κορυφή της ΜΑΥΡΗΣ ΛΙΣΤΑΣ των Ελληνικών ΜΜΕ

Ο γ.γ. και υποψήφιος βουλευτής του Ε.ΠΑ.Μ. στις εκλογές του Σεπτέμβρη αποκάλυψε την ύπαρξη ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΛΙΣΤΑΣ των Ελληνικών ΜΜΕ που υποδεικνύει τα πρόσωπα εκείνα που δεν πρέπει με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο να ακουστεί η επιχειρηματολογία τους και να τεθεί προς αξιολόγηση και συζήτηση η πρότασή τους για την ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έξοδο της χώρας από, αυτό που συνηθίσαμε να λέμε, κρίση.

Οποιοσδήποτε ξεφεύγει από την επίσημη γραμμή των δωσιλόγων «Ευρώ πάσει θυσία», δαιμονοποιείται και απομονώνεται με στόχο, τι άλλο, να μην μπορέσει η Ελληνική κοινωνία να πληροφορηθεί ότι η έξοδος από το ψευτονόμισμα, στην κυριολεξία μιλάμε για χρεόγραφο, του Ευρώ και την απeμπλοκή της χώρας από τη ληστοσυμμορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι μια από τις ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ συνθήκες για οριστική έξοδο της χώρας μας από την «κρίση» και την θεμελίωση συνθηκών ευημερίας και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ προς όφελος της μεγάλης πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού.

Ας είναι... δεν θα περιμέναμε, έτσι κι αλλιώς, τα κανάλια της σαπίλας και της διαπλοκής να μας διαμορφώσουν κλίμα... το κλίμα θα το διαμορφωσουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ και, αυτή τη φορά το ποτάμι ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ αλλά θα παρασύρει και θα πνίξει στο διάβα του καθέ τι που θα προσπαθήσει να του σταθεί εμπόδιο.




Η πανοραμική φωτογραφία του εισαγωγικού video είναι ευγενική προσφορά από @aerialtale

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου