.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Χαιρετισμός του 3ου τακτικού Συνεδρίου του Ε.ΠΑ.Μ. προς τους αγωνιστές στις Σκουριές



Φίλες, φίλοι και συναγωνιστές της Χαλκιδικής,
Με την  ευκαιρία των συνεχιζόμενων αγωνιστικών εκδηλώσεων στις Σκουριές, το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, που συνέρχεται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα, απευθύνει τον πιο θερμό χαιρετισμό σε όλους εσάς, που με τον αγώνα σας αποτελείτε φάρο και ελπίδα για ολόκληρο τον ελληνικό λαό που χειμάζεται κάτω από τη μπότα του κατακτητή, που επέδραμε στη χώρα με οικονομικά μέσα αυτή τη φορά.
Οι αγώνες σας, η συνέπεια και η διάρκειά τους, μας εμπνέουν όλους, κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα που μάχεται για τη λευτεριά, τη δημοκρατία και για μια καλύτερη ζωή για όλους και πρώτα και κύρια για τα παιδιά μας.
Ο αγώνας σας, ο αγώνας των κατοίκων της Χαλκιδικής στις Σκουριές, είναι και δικός μας αγώνας.
Σας θαυμάζουμε και αντλούμε δύναμη και κουράγιο από εσάς.
Το Ε.ΠΑ.Μ. με όλες του τις δυνάμεις στάθηκε εξ αρχής συμπαραστάτης στους αγώνες σας. Το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει, μέχρι ο αγώνας αυτός στις Σκουριές έχει την κατάληξη που όλοι επιθυμούμε.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
Αθήνα, 25/09/2014
Για το Ε.ΠΑ.Μ. ο Γ. Γραμματέας της Π.Γ.
Δημήτρης Καζάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου