.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ






 

Την προσεχή Δευτέρα 22 Σεπτ. και ώρα 18.00 
(6 μ.μ ), πολίτες από διάφορους φορείς και  συλλογικότητες του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης (ΒΒΒ), θα συγκεντρωθούν στο ανοικτό θεατράκι που βρίσκεται στο άλσος του ΚΑΠΗ Βούλας, σε συνέχεια  προηγούμενης συγκέντρωσης που έγινε  στον ίδιο χώρο την περασμένη εβδομάδα, με σκοπό να οριστικοποιηθούν οι ενέργειες που απαιτούνται (νομικές και κινηματικές), για να αντιμετωπισθεί  ο  ΕΝΦΙΑ και γενικότερα η καταλήστευση των Ελλήνων.


Στη συγκέντρωση θα παραβρεθούν και δικηγόροι, με σκοπό να αναλύσουν το πρώτο νομικό βήμα ενάντια στον ΕΝΦΙΑ, που είναι η συμπλήρωση και η κατάθεση στην αρμόδια Δ.Ο.Υ της ενδικοφανούς ατομικής προσφυγής, το δυνατό συντομότερα, στο πλαίσιο των χρονικών περιορισμών που υπάρχουν


Να προσπαθήσουμε  να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί,όχι αποκλειστικά μόνο οι δημότες του δήμου ΒΒΒ, αλλά και των γειτονικών δήμων και όσων άλλων επιθυμούν να πληροφορηθούν έγκυρα το θέμα της συγκέντρωσης, αφού αυτό είναι κοινό για όλους τους Έλληνες. 

Υπάρχει όμως και ο επιπρόσθετος λόγος να είμαστε παρόντες όλοι εκεί, αφού μόνο η δυναμική παρουσία και η οργανωμένη αντίδραση και η αντίσταση του κόσμου,μπορούν να  ανατρέψουν τα βάρβαρα και εξουθενωτικά φορολογικά μέτρα που εφαρμόζει η κυβέρνηση, κατά παραγγελία της τρόικας  και μαζί με αυτά και το ίδιο το καθεστώς της.


Παρόμοιες συγκεντρώσεις γίνονται αυτόν τον καιρό σε όλη την Ελλάδα, ώστε με αφορμήτον αντισυνταγματικό ΕΝΦΙΑ, τα κόκκινα δάνεια, τον ΟΑΕΕ , τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και τις μικροεπιχειρήσεις, να δημιουργηθεί ένα τεράστιο λαϊκό κίνημα βάσης, για να δώσει  τα αναγκαία μηνύματα στους κυβερνώντες και να ανατρέψει τους σχεδιασμούς που έχουν γίνει και εξακολουθούν να γίνονται  σε βάρος του λαού.


Ήδη έχουμε αργήσει και είναι καιρός πλέον  να καταλάβουμε, για να μην τρέφουμεψεύτικες ελπίδες, ότι: Ή ο ίδιος ο λαός θα αποφασίσει να πάρει την τύχη της χώρας  στα  χέρια του  και να την οδηγήσει  προς ένα μέλλον που να ανταποκρίνεται στους πόθους και τα οράματα τόσων και τόσων γενεών, είτε ο ίδιος θα αποφασίσει να χαθεί οριστικά.


Όμως, στις κρίσιμες στιγμές που πλησιάζουν,ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος. 

Οφείλουν ΌΛΟΙ να επιλέξουν στρατόπεδο, γιατί τώρα δίνεται η μάχη της πραγματικής επιβίωσης και αυτή θα είναι σκληρή και αδυσώπητη

Δημήτρης Κυπριώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου