.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Αχ καυμένε Έλληνα! Γιατί αυτή η ηττοπάθεια; Σοκ: Νεκρός στην ουρά για τον ΕΝΦΙΑ!


Σοκ: Νεκρός στην ουρά για τον ΕΝΦΙΑ!


 ΣΧΟΛΙΟ του Δημήτρη Κυπριώτη
Ειλικρινά δεν ξέρω ούτε πως να αρχίσω, ούτε και πως να διατυπώσω τις σκέψεις μου με όσα είδα και στη συνέχεια όσα διάβασα από τον Τύπο, για την σπουδή με την οποία έτρεξε ο κόσμος σήμερα να εξωφλήσει (έτσι βέβαια νομίζει) τα χρέη που του δημιούργησαν και του επέβαλαν,τόσο για φόρο εισοδήματος όσο και για χαράτσια, οι απάνθρωπες και βάρβαρες πολιτικές ξένων επικυρίαρχων με τη συγκατάθεση και την προθυμία εθελόδουλου πολιτικού προσωπικού.
Το πρωί έτρεξα να συναντήσω την ομάδα των εθελοντών πολιτών, που είχαμε αναλάβει  εδώ και 1 εβδομάδα να ενημερώσουμε τους δημότες του δήμου μας (Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης) για τον ΕΝΦΙΑ και τους τρόπους προσφυγής ενάντια του.
 Όμως,  από το θέαμα που αντίκρυσα έξω από την τράπεζα που είχε στηθεί το τραπέζι ενημέρωσης, μου "έκοψε τα πόδια" στην κυριολέξία. 
Ουρά στις 9.30 πμ για να πληρώσουν!!!  
Βέβαια δεν πιστεύω ότι ολος ο κόσμος που δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε βασικές του ανάγκες έτρεξε στις τράπεζες. Και από αυτούς όμως, ένα μεγάλο ποσοστό το έκανε. 
Παρά το γεγονός ότι, από την ενημέρωση και την καμπάνια που έγινε τις προηγούμενες ημέρες, εκτός από την ενδικοφανή προσφυγή, συστήνετο και η μη πληρωμή τουλάχιστον της 1ης δόσης, μιας και η επιβάρυνση θα ήταν ανεπαίσθητη.Δυστυχώς όμως  ούτε και αυτό δεν έγινε. 
Κατά την προσωπική μου άποψη, δύο ήταν οι κύριοι παράγοντες που έπαιξαν ρόλο και αντικρύσαμε  αυτήν την κατάσταση το διήμερο αυτό:
Από τη μία πλευρά ο κόσμος, είναι φανερό, ότι έχει παραδεχθεί, έστω και αν δεν το ομολογεί, την ήττα του, σε συνδυασμό και με τον φόβο (θα μου πάρουν το σπίτι μου) γιατί ...."τάσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά" ,
και από την άλλη, η στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης, που δεν είχαν το σθένος και την τόλμη(γιατί άραγε;), να καλέσουν τον κόσμο στα ίσα και όχι με φλιναφήματα, να μην πληρώσει τίποτα και να τον καλέσει να σκίσουν όλοι μαζί τα εκκαθαριστικά δήμόσια. Ούτε αυτό δεν έγινε. 
Και τώρα τι μένει; Από αυτό που φαίνεται, ο κόσμος περιμένει να έρθει η στιγμή, όταν θα έρθει, να βρει το κουράγιο μήπως και σηκωθεί από τον καναπέ του και πάει και ψηφίσει.... 
Έτσι δημιουργείται ο  εθισμός, η απάθεια, ο εγωκεντρισμός και ο αυτοματσμός της κοινωνίας, η ανάθεση πρωτοβουλιών σε σωτήρες που αποδεικνύονται πολύ γρήγορα δυνάστες και η παράδοση άνευ όρων. 
Αν αυτό όμως μπορεί να ευχαριστεί και να ικανοποιεί τους Έλληνες και βολεύονται με το να λένε μοιρολατρικά..."ε και τι μπορώ να κάνω εγώ" ας συνεχισουν. 
Σε πολύ λίγο χρόνο όμως είναι βέβαιο ότι θα αντιληφθούν, όχι μόνο κεραμίδι δεν θα έχουν, αλλά ούτε και Πατρίδα!
Τότε όμως  η απομάκρυνση από αξίες και αγώνες δεν θα είναι εύκολο να αναπληρωθούν...Δυστυχώς. 
Οι όσοι αιθεροβάμονες είναι βέβαιο ότι παραμένουν στις "επάλξεις"και  συνεχίζουν τον αγώνα μέχρις εσχάτων!
Ακολουθεί η επικαιρότητα όπως καταγράφηκε και με εικόνες.
Κατέληξε τελικά ο άνδρας που σήμερα το πρωί λιποθύμησε περιμένοντας στην ουρά σε υποκατάστημα της Εθνικής επί της οδού Λαμπράκη, για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ!!!!!


«Μαύρη» Τρίτη με ΕΝΦΙΑ και φόρο εισοδήματος

 

Και μας γδέρνουν και μας βασανίζουν - Απίστευτες εικόνες ταλαιπωρίας και ουρές χωρίς τέλος - Ανακοίνωσαν και άλλαξαν δυο φορές τον Φόρο Ιδιοκτησίας - Ο ένας υπουργός λέει ότι δεν είναι δικός του φόρος και δεν θα απολογηθεί και ο άλλος ρίχνει τις ευθύνες στους υπηρεσιακούς παράγοντες -  

Λαϊκή απαίτηση να τεθούν όλοι προ των ευθυνών τους .

Το αδιαχώρητο επικρατεί στα περισσότερα υποκαταστήματα τραπεζών από νωρίς το πρωί καθώς οι πολίτες σπεύδουν να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ,σήμερα Τρίτη,τελευταία ημέρα εξόφλησης των δόσεων.

Συνταξιούχοι από νωρίς το πρωί βρίσκονται στις τράπεζες για να πάρουν τη σύνταξή τους και παράλληλα να καταβάλουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.( Αυτές που τους δημιούργησαν)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου