.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015

Η εξαχρείωση των «εταίρων» αποτέλεσμα του ενδοτισμού!


Σχόλιο του Γραφείου Τύπου
του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.)
Σ’ ένα πρωτοφανές παραλήρημα ωμών εκβιασμών και τρομοκρατίας έχουν επιδοθεί τις τελευταίες μέρες οι πολιτικές μαριονέτες των δανειστών και τοκογλύφων, στο ευρωπαϊκό διευθυντήριο. Ποτέ κατά το παρελθόν οι απειλές σε βάρος της χώρας μας και των ελλήνων πολιτών δεν άγγιξαν αυτά τα επίπεδα. Αυτό που επιζητούν δεν είναι μόνο η πλήρης καθυποταγή της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά κυρίως ο εξευτελισμός και η απόλυτη δουλοποίηση ενός ολόκληρου λαού.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ το «ιερατείο» της Ε.Ε. -προεξάρχουσας της γερμανικής καγκελαρίας- απειλεί την Ελλάδα με οικονομική ασφυξία σε περίπτωση κατά την οποία δεν προχωρήσει η εφαρμογή των απαιτούμενων μεταρρυθμίσεων της ακραίας νεοφιλελεύθερης λογικής.

Η συμπεριφορά αυτή, όχι μόνο δεν ξαφνιάζει, αλλά ήταν αναμενόμενη πολύ πριν τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και ενώ είχε διαμορφωθεί καταφανώς η τάση του εκλογικού σώματος. Όμως, η πλήρης εξαχρείωση των «εταίρων» μας επήλθε μετά την ενδοτική συμφωνία του Eurogroup, στην οποία η ελληνική πλευρά προσήλθε υιοθετώντας τη λογική του «έντιμου συμβιβασμού». Και ιδού το αποτέλεσμα, που παραπέμπει στη λαϊκή θυμοσοφία: «Δώσε θάρρος στον χωριάτη...». Το μόνο θετικό αποτέλεσμα των πιέσεων αυτών είναι η συνειδητοποίηση από όλους τους πολίτες ότι εντός της ευρωζώνης και της ΕΕ είναι αδύνατο να υπηρετηθεί το εθνικό συμφέρον και να αναπτυχθεί η εθνική οικονομία.

Αν οι κυβερνώντες δεν αντιληφθούν εγκαίρως, ότι «με τον δεσμοφύλακά σου δεν διαπραγματεύεσαι» και ότι με τους δυνάστες επιτυγχάνονται μόνον... «ανέντιμες» συμφωνίες, μύρια δεινά έπονται...
Το Γραφείο Τύπου του Ε.ΠΑ.Μ.

Αθήνα 06/03/2015