.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015

Ανοικτή επιστολή του ΕΠΑΜ για τους παρακρατικούς μηχανισμούς


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς τον κύριο Αλέξη Τσίπρα, Πρωθυπουργό της Ελλάδας
Κοινοποίηση:
  1. κ. Πάνο Καμμένο, Πρόεδρο ΑΝΕΛ
  2. Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Το Ε.Πα.Μ., όπως και το κόμμα σας, γνωρίζει ότι υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός συνεργατών και υπαλλήλων του Υπουργείου Προστασίας του πολίτη και άλλων κρατικών υπηρεσιών, που ως έργο τους μέχρι τώρα είχαν την ύπουλη συμμετοχή τους στις αντιεξουσιαστικές ομάδες.

Υπάρχουν πάμπολλα ντοκουμέντα και φωτογραφίες που το πιστοποιούν.

Σκοπός τους ήταν, είτε η πρόκληση προβοκατόρικων ενεργειών στις πορείες και τις συγκεντρώσεις μεταξύ των διαδηλωτών, είτε να διαλύουν με επιθέσεις και καταστροφές τις λαϊκές διαμαρτυρίες προκαλώντας την παρέμβαση των ΜΑΤ.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την δημιουργία εντυπώσεων που οδηγούσαν στην καταστολή και διάσπαση του λαϊκού κινήματος και την αξιοποίηση τους, μέσα από τα συστημικά ΜΜΕ, στη διαμόρφωση πολιτικού κλίματος για την τρομοκράτηση της κοινωνίας.

Επειδή η περίοδος που ζει ο λαός και η πατρίδα μας είναι στην κόψη του ξυραφιού και επειδή «έχει ο καιρός γυρίσματα»:

Ζητάμε την άμεση διάλυση αυτών των παρακρατικών ομάδων και την ενημέρωση του λαού για τα μέτρα που λάβατε, ώστε να εκλείψει αυτή η μάστιγα που έχει τις ρίζες της στο σκοτεινό παρελθόν του εθνικού διχασμού.

Κοινοποιούμε, εν αναμονή των ενεργειών και της δημόσιας τοποθέτησης σας στο θέμα.

Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.
07/03/2015