.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2015

Περισσότερο και από τους δανειστές βιάζεται η κυβέρνηση για το «πλαστικό χρήμα»

digitalcurrency

Δεν νομίζουμε να υπήρξε στην Ελλάδα κυβέρνηση, η οποία να θέλει να εφαρμόσει τόσο γρήγορα τις «επιταγές» της παγκοσμιοποίησης χωρίς …
κανέναν δισταγμό, χωρίς καμία προσπάθεια να δυσκολέψει έστω και λίγο το έργο των δανειστών.
Όταν και ο πρώην ΥΠΟΙΚ Βαρουφάκης ανακοίνωσε την πρόθεση να εφαρμοστεί στην Ελλάδα η Κάρτα του Πολίτη (διαβάστε ΕΔΩ), έχει ξεκινήσει αγώνας δρόμου να επιβληθεί στην χώρα το πλαστικό χρήμα και οι συναλλαγές ακόμα και με περίπτερα να γίνονται με κάρτα.
Τώρα έρχεται το σχέδιο του υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη που έχει ως στόχο την επέκταση των ηλεκτρονικών συναλλαγών, περιλαμβάνοντας κίνητρα και αυστηρές κυρώσεις για όσους «παρανομούν».
Συγκεκριμένα προωθείται:
  • Όριο στις cash συναλλαγές και τα… ρέστα μόνο μέσω καρτών!
  • Από το πρώτο ευρώ επαγγελματικής δαπάνης θα πρέπει να πραγματοποιείται μέσω των τραπεζών, δηλαδή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μεταφορά ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του προμηθευτή
  • Θα γίνει εγκατάσταση μηχανημάτων πληρωμών μέσω καρτών ακόμα και στα περίπτερα και τα κρεοπωλεία, λένε στο ΥΠΟΙΚ, ενώ θα μειωθεί η προμήθεια που πληρώνουν οι καταστηματάρχες
  • Μισθωτοί και συνταξιούχοι δεν θα συγκεντρώνουν πλέον αποδείξεις αλλά θα πρέπει να πραγματοποιούν δαπάνες με τη χρεωστική τους κάρτα για να εξασφαλίζουν την έκπτωση φόρου
Κίνητρα και πρόστιμα, προκειμένου να περάσει το ψηφιακό χρήμα που τόσο διαφημίζεται και σκοπό φέρεται να έχει την πάταξη της φοροδιαφυγής, αλλά πολύ φοβόμαστε πως θα χρησιμοποιηθεί με στόχο να παρακολουθούνται απόλυτα οι κινήσεις των πολιτών και μετά την «έξυπνη κάρτα», ενδεχόμενα περάσουμε σε άλλες ακόμα πιο επικίνδυνες μεθόδους.
Ίσως οι εκλογές να αποτελέσουν μια τελευταία ευκαιρία, ώστε να μειωθεί αυτή η ιλλιγιώδης ταχύτητα επιβολής παγκοσμιοποιητικών μέτρων.
triklopodia,gr