.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2015

Σκορδάς: «Καταργήστε τα χαρτονομίσματα»

ImageHandler
Κανένα πρόσχημα πλέον από τους νεοταξίτες …
Πρώτη φορά ακούγεται από τον τέως υφυπουργό η πρόταση πλήρους κατάργησης των χαρτονομισμάτων – Προτείνει την υιοθέτηση των χρεωστικών καρτών σε όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας
Κατάργηση της εγχρήματης οικονομίας και την επιβολή συναλλαγών μονάχα με κέρματα κι όχι χαρτονομίσματα προτείνει με άρθρο του ο τέως υφυπουργός Ανάπτυξης της συγκυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ Θανάσης Σκορδάς, σε μια πρόταση που για πρώτη φορά ακούγεται με τρόπο ολοκληρωμένο εντός των capital controls και της γενικής στενότητας του χρήματος.
Ο κ. Σκορδάς, σε άρθρο του στην Καθημερινή, υποστηρίζει πως αντί της σκληρής φορολόγησης λόγω του φαινομένου της φοροαποφυγής, η υιοθέτηση χρεωστικών καρτών σε όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας και η αποφυγή πληρωμών με τρόπο πλήρη με ρευστό, θα οδηγήσει σε θεαματικά αποτελέσματα ως προς τις δημόσιες εισπράξεις εσόδων με αποτέλεσμα τη φορολογική ελάφρυνση των πολιτών.
Σε μια περίοδο που οι πολίτες ταλαιπωρούνται λόγω των capital controls, ο κ. Σκορδάς καταθέτει μια διαφορετική προβληματική για το θέμα, καλώντας στην κατάργηση των χαρτονομισμάτων ως τρόπο ελάφρυνσης των φορολογικών βαρών.
[www.protothema.gr]
triklopodia.gr