.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015

ΒΙΑ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 20ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015;;;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

Με μία γρήγορη ματιά στα έγγραφα που αφορούν την προκήρυξη των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 και στα αποτελέσματα που έδωσε η singular logic, διαπιστώσαμε το βάσιμο τς παραπάνω καταγγελίας και άρα Η ΔΙΚΑΟΣΥΝΗ πρέπει επειγόντως να απαντήσει τουλάχιστον στο ερώτημα: ΠΑΡΑΒΙΑΣΘΗΚΑΝ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΑ;;;

Αλλά ας ρίξουμε μια ματια στα στοιχεία:

Στην παρακάτω εικόνα φαίνεται καθαρά σε ποιές εκλογικές περιφέρειες είχε υποψήφιους η 
"ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΑΣ".Το πρωτότυπο απο το οποίο πήρα την εικόνα ΕΔΩ


Ας δούμε τώρα σε ποιές εκλ. περιφέρειες εχουμε ψήφους χωρίς να υπάρχουν υποψήφιοι!!!
Μπορείτε να ελέγξετε τα αποτελέσματα που έδωσε η singular ΕΔΩ:http://ekloges.ypes.gr/current/v/public/#{"cls":"party","params":{"id":92}}

Θυμίζουμε και την επιστολή που απέστειλε το Ε.Πα.Μ. στο Υπουργείο εσωτερικών για το θέμα της δυνατότητας του ελέγχου της  εγκυρότητας των εκλογικών αποτελεσμάτων, χωρίς βέβαια να πάρει πειστική απάντηση.