.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015

«Φεύγουν» τα φορτηγά με τις ανεμογεννήτριες μετά τις αντιδράσεις των κατοίκων 3/10/2015

«Ηττημένα» φεύγουν από την Κρήτη τα φορτηγά με τις ανεμογεννήτριες μετά τις αντιδράσεις των κατοίκων για την εγκατάσταση των βΑΠΕ.

Σήμερα το πρωί τα συνεργεία με τα φορτηγά βρίσκονταν στην περιοχή ανάμεσα σε Βάτο και Άρδακτο του δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο προκειμένου να εγκαταστήσουν τις τρεις ανεμογεννήτριες ωστόσο οι κάτοικοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και αντέδρασαν μπλοκάροντας αυτή την κίνηση.

Μάλιστα δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στους κατοίκους και την αστυνομία η οποία δεν πήρε – ευτυχώς – μεγάλες διαστάσεις.

Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια τα πέντε φορτηγά πήραν τον δρόμο του… γυρισμού και έφτασαν στο λιμάνι του Ηρακλείου όπου μπήκαν στο πλοίο της γραμμής και να αναχώρησαν για την Αθήνα.