.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015

ΔΙΑΔΩΣΤΕ αυτό το βίντεο σε ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣΟ οικονομολόγος-αναλυτής και ιδρυτικό μέλος του Ε.ΠΑ.Μ., ο «δάσκαλος» Δημήτρης Καζάκης αναλύει σε λίγα λεπτά και με απλά λόγια τι πρέπει να αλλάξει στη χώρα και τι στάση πρέπει να κρατήσει ο κάθε πολίτης ξεχωριστά ούτως ώστε να ξεμπερδέψουμε ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΉ με τους ληστοσυμμορίτες των Βρυξελλών και τα εγχώρια τσιράκια τους, αύριο το πρωί. Προσέξτε... ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ... στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ !!!

Δείτε το βίντεο, αντλείστε πληροφορίες από τους συνδέσμους που παραθέτονται στο τέλος της περιγραφής αυτού του βίντεο και ενημερώστε γνωστούς, συγγενείς και φίλους... τους πάντες. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ.


Μπορούμε να δώσουμε τέλος στον εφιάλτη που μας έχουν επιβάλλει 5 χρόνια τώρα... είναι στο χέρι μας να εξασφαλίσουμε την ελπίδα κι ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας... για τους ανθρώπους που αγαπάμε και νοιαζόμαστε... ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Ο Δημήτρης Καζάκης, ένας λαμπρός επιστήμονας και άριστος γνώστης της οικονομικής επιστήμης και του ιδιαίτερου κεφαλαίου που ονομάζεται «κρίση χρέους» δίνει έναν τιτάνιο αγώνα ενημέρωσης εδώ και 5, τουλάχιστον, χρόνια με περιοδείες και ομιλίες σε όλη την Ελληνική επικράτεια, δίχως χορηγούς και χρηματοδότες... μόνο του «καύσιμο» και κίνητρο, η αγάπη του για αυτήν την Πατρίδα και η λατρεία του για τούτον τον λαό με τις απεριόριστες, αποδεδειγμένα ιστορικά, δυνατότητες αλλά και με το θλιβερό προνόμιο να έχει κυβερνήτες προδότες, δωσίλογους και γιουσουφάκια ξένων συμφερόντων.

Ενημερωθείτε, δώστε ΔΥΝΑΜΗ στον Δημήτρη, στηρίξτε το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) και το τέλος του εφιάλτη θα έρθει πολύ πιο σύντομα από ότι είχατε και έχουμε φανταστεί... μπορούμε να ατενίσουμε ξανά με αισιοδοξία το μέλλον, μπορούμε να ξαναχαμογελάσουμε... μπορούμε να αλλάξουμε τη μοίρα μας και... θα την αλλάξουμε, ο κόσμος να χαλάσει.

Ε.ΠΑ.Μ. επίσημο site - http://epamhellas.gr/

Ε.ΠΑ.Μ. facebook - 
http://www.facebook.com/metopo

ΣΚΕΨΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. - 
http://www.skepsouepam.gr/

Δ.ΚΑΖΑΚΗΣ blog - 
http://dimitriskazakis.blogspot.com/

Δ.ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ blog - 
http://dimtris-kypriotis.blogspot.gr/

E-ROI site - http://e-roi.gr/