.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015

Ανακοίνωση υπέρ των ισλαμιστών στην Συρία εξέδωσαν οι ΗΠΑ μαζί με Κατάρ,Σ.Αραβία και Τουρκία!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ «ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗ» ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ!
 islamfigters
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Μόνο πρωτοφανές μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι η Δύση και οι ΗΠΑ προχώρησαν σε κοινή ανακοίνωση κατά των ρωσικών βομβαρδισμών και υπέρ της προστασίας των ισλαμιστικών ομάδων που έχουν «βαφτίσει» ως «μετριοπαθής ένοπλη αντιπολίτευση».
Τη «βαθιά ανησυχία» τους ότι οι ρωσικοί βομβαρδισμοί στη Συρία θα οδηγήσουν σε περαιτέρω κλιμάκωση της σύγκρουσης εκφράζουν επτά χώρες με προεξάρχουσες τις ΗΠΑ 
Η ανακοίνωση εκδόθηκε από το τουρκικό ΥΠΕΞ! Σημειώνεται ότι η Άγκυρα έχει εκ των πλέον σκοτεινών ρόλων για την τροφοδοσία και τον ανεφοδιασμό των ισλαμιστών, προς ανατροπή του Σύρου προέδρου Μ.Άσαντ.
Η ανακοίνωση, υπογράφεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Βρετανία, το Κατάρ, την Τουρκία και τη Σαουδική Αραβία.
Καλούν την Ρωσική Ομοσπονδία «να σταματήσει αμέσως τις επιθέσεις της εναντίον της συριακής αντιπολίτευσης και αμάχων» και «να εστιάσει τις προσπάθειές της στην καταπολέμηση του Ισλαμικού Κράτους»!
«Οι βομβαρδισμοί οδήγησαν σε απώλειες αμάχων και δεν είχαν στόχο το Ισλαμικό Κράτος» αναφέρουν.
Ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου το συνέχισε ακόμα περισσότερο δηλώνοντας ότι «η όλη επιχείρηση κατευθύνεται εναντίον του Ελεύθερου Συριακού Στρατού»!
Αυτό το μόρφωμα απλά δεν ΥΠΑΡΧΕΙ! Κάποιοι από αυτούς έχουν εκπαιδευτεί από την CIA για να ανατρέψουν την συριακή κυβέρνηση, και μάλιστα οι ΗΠΑ δεν ειχαν κανένα πρόβλημα να το παρδεχτούν προσφάτως!
Όπως ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν είχε καταγγειλει «όσους εκπαιδεύτε λιποτακτούν και πάνε με τον αμερικανικό οπλισμό σας να ενταχθούν στον ISIL» και αυτό ακριβώς συμβαίνει πέραν του γεγονότος του κατά πόσον οι ΗΠΑ έχουν το ηθικό δικαίωμα να ανατρέπουν μη αρεστές σε αυτές κυβερνήσεις.
Προσέξτε τι λέει περιβόητο Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων το οποίο λειτουργεί υπέρ των δυτικών σχεδιασμών. Αναγνώρισε ότι οι Ρώσοι βομβάρδισαν το τελευταίο τριήμερο στόχους του Ισλαμικού Κράτους στην πρωτεύουσα του «ISIL», τη Ράκα, όπως και θέσεις της Αλ Κάιντα στην επαρχία Χαλεπίου.
Υποστήριξε όμως ότι η ρωσική Αεροπορία υπήρξε χτύπησε στο Ιντλίμπ, και άλλες δυνάμεις της αντιπολίτευσης.
Ποιες είναι αυτές οι άλλες δυνάμεις; Είναι ο Συνασπισμός Jaysh al Fateh, το Ισλαμικό Μέτωπο, η Ahrar al-Cham η Ταξιαρχία TAWHID, ο Jaysh al Islam και μια σειρά από άλλες με «υπέροχες» και «ποιητικές» ονομασίες τρομοκρατικές οργανώσεις. Φαίνεται κάποια από αυτές ως «μετριοπαθής»;
Όλοι αυτοί έχουν ένα κοινό σκοπό την ανατροπή του Μ.Άσαντ ώστε να ανέβει στην εξουσία κάποιος της αρεσκείας της Δύσης.
Σημειώνεται ότι ανάμεσα στις επτά χώρες βρίσκονται Κατάρ, και Σαουδική Αραβία οι οποίες ξόδεψαν εκατομμύρια δολαρίων για να χρηματοδοτηθούν οι πάσης φύσεως ισλαμιστές στη Συρία, ενώ η Τουρκία ήταν ο «Σταθμός» διαμέσου του οποίου οι απανταχού σαλαφιστές από 80 διαφορετικά κράτη μπόρεσαν να μπουν στην Συρία όπου και πραγματοποιούν ένα απίστευτο «λουτρό αίματος» εις βάρος ανδρών,γυναικών,παιδιών,βρεφών, και ηλικιωμένων.
Είναι η χώρα που σύμφωνα με δημοσιεύματα του ίδιου του τουρκικού Τύπου αλλά και σχετικές δικογραφίες μέσω της MIT διοχέτευσε οπλικά συστήματα κι εξοπλισμό στους τζιχαντιστές, διαθέτει βάσεις στρατόπεδα εκπάιδευσης τρομοκρατών για να πολεμήσουν το συριακό Στρατό, ενώ τους προσφέρει ως και ιατρική περίθαλψη!
Δεν τελειώνει όμως εδώ. Μέσα από την Τουρκία διεξάγεται και το παράνομο εμπόριο των κλεμμένων αρχαιοτήτων από την Συρία, ενώ ελεύθερα εμπορεύονται οι ισλμαιστές το κλεμμένο συριακό και ιρακινό πετρέλαιο από την Deir Ezor και την Μοσούλη μέσω των τουρκικών λιμανιών.
Όσο για τις ΗΠΑ, τα έχει πει όλα ο Τιερί Μεϊσάν. Έχει παίξει έναν ύποπτο ρολο ακόμα και στηνδημιουργία του ίδιου του ISIL.
pronews.gr

triklopodia.gr