.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016

Δ.Καζάκης : «Είμαστε υπό ΚΑΤΟΧΗ... ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ», Δούρειος Ίππος 22 Γενάρη 2016

Στον «Δούρειο Ίππο», το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιανουαρίου 2016, ζωντανά από το Blue Sky TV, ο Γενικός Γραμματέας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) Δημήτρης Καζάκης, αποκάλυψε το πραγματικό πλάνο του Βαρουφάκη , ανέλυσε την στοχευμένη εκλογή Μητσοτάκη, σχολίασε το, υπό διαμόρφωση, νέο πολιτικό σκηνικό και κατέδειξε τα ψεύδη που το σύστημα χρησιμοποιεί για να τρομοκράτησει την κοινή γνώμη, αναφορικά με την μόνη πατριωτική επιλογή... αυτή της εξόδου από την Μαφιόζικη Ένωση Τοκογλύφων και Εκβιαστών, την Ε.Ε. Ο κ. Καζάκης ανέλυσε τους τρόπους επίτευξης της πολυπόθητης Ανατροπής και την μεθοδολογία της ανάκτησης της Πατρίδας μας. Μαζί του και ο Θέμης Συμβουλόπουλος ο οποίος μετέφερε το κλίμα από τις μαζικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα, που για πρώτη φορά βρίσκουν ενωμένους όλους τους κλάδους ενόψει της αντισυνταγματικής, παράνομης και ισοπεδωτικής ασφαλιστικής διαστροφής της διακυβέρνησης υποτακτικών και δωσίλογων του ΣΥΡΙΖΑ. Καταιγιστικός, για μία ακόμη φορά, ο γ.γ. του Ε.ΠΑ.Μ., ξεκαθάρισε μια και καλή πως η Πατρίδα μας είναι υπό ΚΑΤΟΧΗ και οφείλουμε όλοι να ανατρέψουμε τους υποτελείς και ενδοτικούς πολιτικάντηδες του μνημονιακού και, κατ'επίφαση, αντιμνημονιακού τόξου, να αντιληφθούμε ότι Ευρώ=Μνημόνιο=Κατοχή και με γενναιότητα να επιλέξουμε τον μόνο δρόμο που θα κατοχυρώσει την ελευθερία και την εθνική μας κυριαρχία, δηλαδή αυτόν της εξόδου απο την Ένωση των διεστραμμένων τοκογλύφων και της υιοθέτησης εθνικού κρατικού νομίσματος. Με επίσημα στοιχεία ο κ.Καζάκης ανέφερε ότι υπάρχουν περίπου 100 δις αποθεματικά σε διάφορες μορφές στα ταμεία του κράτους, αρκετά για να καλύψουν της ανάγκες της χώρας για 4 και πλέον χρόνια ενώ για την μετάβαση στο νέο νόμισμα θα χρειαστούν μερικοί, μόλις, μήνες. Σε ό,τι αφορά τους φόβους για απομόνωση και ενδεχόμενη πολεμική πρόκληση ή προβοκάτσια, δήλωσε κάθετα πως ο πατριωτισμός δεν μπορεί να συνδυαστεί με αντιλήψεις ραγιαδισμού και πως εάν η χώρα διαθέτει πατριωτική κυβέρνηση, δεν κινδυνεύει όπως κινδύνευσαν Ιράκ, Συρία και άλλες χώρες που τα ηνία των κυβερνήσεών τους είχαν αναλάβει αντιλαϊκοί κυβερνήτες. Κάλεσε τον Ελληνικό λαό να ανατρέψει το παρών πλαίσιο και να διεκδικήσει με υπερηφάνεια την λαϊκή κυριαρχία. Ρίγη συγκίνησης διαπέρασαν και κύματα ελπίδας κατέκλυσαν τους παρευρισκόμενους στο τηλεοπτικό στούντιο του Blue Sky αλλά και τους τηλεθεατές, ακούγοντας τον γνήσια πατριωτικό και άδολο λόγο του ηγέτη του Ε.ΠΑ.Μ., ένας λόγος που απευθυνόταν σε κάθε πατριώτη Δημοκράτη πολίτη τούτης εδώ της χώρας, πέρα από παντός είδους διαχωριστικές γραμμές και πρακτικές διάσπασης. Μόνο μέσα από την Αλήθεια θα καταφέρουμε να διώξουμε τον φόβο και επιτέλους να δράσουμε έτσι όπως αρμόζει στον υπερήφανο λαό μας. http://www.epamhellas.gr/