.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

Ε.ΠΑ.Μ. - Δ.Καζάκης & Δ.Καρούσος στον «Δούρειο Ίππο» στις 8 Ιαν 2016

Δημοσιεύτηκε στις 9 Ιαν 2016 Συνεχίστηκε στη δεύτερη εκπομπή του «Δούρειου Ίππου», το βράδυ της Παρασκευής 8 Ιανουαρίου 2016, στο Blue Sky TV, η αποκάλυψη χωρίς λογοκρισία όλων όσων οδήγησαν την πατρίδα μας στην υποδούλωση και το μαρασμό. Παρών ο γ.γ. του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) και οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης καθώς και ο οικονομολόγος και κορυφαίος χρηματιστής Δημήτρης Καρούσος που συνέγραψε μεταξύ άλλων, το 400.000 κοινοποιήσεων άρθρο «Η άγνωστη δύναμη που κατέχετε και δεν το ξέρετε». Ο κ.Καρούσος διαπρέπει στο εξωτερικό, γνωρίζοντας το σύστημα απο μέσα και επέστρεψε στην Ελλάδα για να αφυπνίσει με τις γνώσεις του τους Έλληνες και να συνδράμει κι αυτός στο αναγκαίο «επόμενο βήμα» του λαού μας που είναι «να διώξει, επιτέλους, τον φόβο». Οι δύο καταξιωμένοι οικονομολόγοι υποστήριξαν με γενναιότητα την, εκπεφρασμένη εδώ και πολύ καιρό, αντιμνημονιακή τους άποψη, στηριγμένη σε αδιάψευστα νούμερα και στοιχεία και, μέσω των οποίων, προτείνουν ως μοναδική λύση για την Ελλάδα την έξοδο της από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την καταγγελία μέσω του Διεθνούς Δικαίου του παράνομου χρέους, την κήρυξη χρεοστασίου από μέρους του Ελληνικού κράτους, την υιοθέτηση Εθνικού Κρατικού Νομίσματος, την θέσπιση μέτρων που θα επιτρέψουν την αστραπιαία ανάπτυξη της πρωτογενούς και δευτερογενούς παραγωγής της χώρας, την τιμωρία όλων όσων οδήγησαν τη χώρα στην εξαθλίωση, την ανατροπή, εν τέλει, ολόκληρου του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Μέσα από τη γνώση μόνο θα βρούμε τις απαντήσεις, τους τρόπους και την ελπίδα που ψάχνουμε. Την εκπομπή παρουσιάζει η δημοσιογράφος Γεωργία Μπιτάκου ενώ μπορείτε να συμμετάσχετε και εσείς σε αυτήν τηλεφωνικά στο 2111860001 ή/και με email στο info@doureiosippos.tv