.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

διεθνή κέντρα χειραγωγούν τα θέλω μας.Απαιτείται 37 μέρες δουλειά,για ν' αποβάλλουμε τις συνήθειες

Aνθή Θειοπούλου,μέλος του ΕΠΑΜ κ Πέτρος Ιωάννου, στον Σπορnews 90,1 της Λάρισας,στην εκπομπή ''ακροβάτες τ'ονείρου''(13.1.16)με θέμα:την κρίση. (απόσπασμα) για το διαδύκτιο sportnews901.gr και e-roi.gr κάθε μέρα 8-10
Η Ανθή Θειοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980 από γονείς Μηχανικούς ΕΜΠ με Μικρασιατική καταγωγή (Κωνσταντινούπολη και Πόντο).
Έχει εξειδικευτεί στον Στρατηγικό Σχεδιασμό και την Ανάπτυξη Οργανισμών, ενώ είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MSc στο Διεθνές Management από το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ. Συμμετέχει ως μέλος σε διάφορα διεθνή επιστημονικά φόρα όπως το Great Transition Initiative και το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Καινοτομίας. Εργάζεται τα τελευταία 14 χρόνια ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων και είναι Συνιδρύτρια και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας για την Οργανωσιακή Μάθηση.
Τα τελευταία 12 χρόνια, έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική και ερευνητική δράση, πρωτοστατώντας στην ανάπτυξη, μεταφορά και διάχυση τεχνογνωσίας στην χώρα μας