.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

Το Ε.ΠΑ.Μ. & το «Κίνημα Κατά των Πλειστηριασμών» στο KONTRA στις 25 Ιαν 2016

Η εκπομπή «Χωρίς Όρια» ή, σωστότερα xorisorianews.gr με τον Άγγελο Βούλγαρη, που μεταδόθηκε από το Kontra Channel την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016.

Στα πλαίσια της εκπομπής, μέσα από μία εναλλακτική προσέγγιση, παρουσιάστηκε το «Κίνημα Κατά των Πλειστηριασμών» το οποίο δίνει το παρών κάθε Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας. Καλεσμένη στο στούντιο η κα. Κάλλι Δραμιτίνου, ενεργό μέλος του Κινήματος και μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. ενώ κατέθεσε την άποψή του μέσω Skype και ο κ. Μάνος Καστελλιανός, πρωτεργάτης των αντίστοιχων κινητοποιήσεων στο Ηράκλειο Κρήτης και μέλος του Ε.ΠΑ.Μ., επίσης.

Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Κυριακή και Δευτέρα στις 18.50 το απόγευμα από την τηλεοπτική συχνότητα του Kontra Channel.