.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

Δ.Καζάκης : «Εφεδρεία για το 4ο Μνημόνιο ο Βαρουφάκης»

Ο οικονομολόγος & γ.γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016.

Για «επικοινωνιακά παιχνίδια του κ.Βαρουφάκη» έκανε λόγο ο Δημήτρης Καζάκης, Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ., σχολιάζοντας σημεία της πρόσφατης συνέντευξης του πρώην υπουργού, στην εκπομπή «Ό,τι Πεις Εσύ» του Γιώργου Γκόντζου που μεταδίδεται από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων.

Τόνισε πως «όποιος γνωρίζει τα προβλήματα της χώρας δεν μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια του με αυτά που λέει ο Βαρουφάκης». Αναφέρθηκε, ακόμα, στο θέμα του περιβόητου «PLAN X», λέγοντας πως «δεν μπορεί να εκβιαστεί μια εκδότρια τράπεζα όπως είναι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα». Για το θέμα της διάψευσης που έγινε από τον πρώην υπουργό σε ό,τι αφορά το «Διπλό Νόμισμα», είπε πως «το διέψευσε γιατί έχει ποινική ευθύνη και γιατί, διπλό νόμισμα σημαίνει επίσημη κιβδηλοποίηση του τρέχοντος νομίσματος». Μίλησε, ακόμα, για το θέμα του παράλληλου συστήματος ηλεκτρονικών συναλλαγών, για την δανειακή στήριξη από την Κίνα και πρόσθεσε πως «αυτή τη στιγμή ο κ.Βαρουφάκης παρουσιάζεται ως εναλλακτική λύση και πολιτική εφεδρεία για να επιβάλλουν στη χώρα το τέταρτο Μνημόνιο».