.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016

Καζάκης & Καρούσος στον BLUE SKY την Παρασκευή 8 Ιαν 2016

Συνεχίζεται στη δεύτερη εκπομπή, αυτή την Παρασκευή 23:30 στο «Δούρειο Ίππο» (Blue Sky TV), η αποκάλυψη χωρίς λογοκρισία όλων όσων οδήγησαν την πατρίδα μας στην υποδούλωση και το μαρασμό.

Παρών για να ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο συνομιλίας ο γ.γ. του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) και οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης καθώς και ο οικονομολόγος και κορυφαίος χρηματιστής Δημήτρης Καρούσος που συνέγραψε μεταξύ άλλων, το 400.000 κοινοποιήσεων άρθρο «Η άγνωστη δύναμη που κατέχετε και δεν το ξέρετε».

Η εκπομπή, επίσης, εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την ομάδα «Γελλάς», ομάδα που δημιουργεί αποκαλυπτικά, και ενίοτε χιουμοριστικά, βίντεο που αποδομούν τους «υπαλλήλους» της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Μέσα από τη γνώση μόνο θα βρούμε τις απαντήσεις, τους τρόπους και την ελπίδα που ψάχνουμε.

Την εκπομπή παρουσιάζει η δημοσιογράφος Γεωργία Μπιτάκου ενώ μπορείτε να συμμετάσχετε και εσείς σε αυτήν τηλεφωνικά στο 2111860001 ή/και με email στο info@doureiosippos.tv