.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

Δ.Καζάκης : «Ο Τσίπρας μας πάει σε εθνικό ακρωτηριασμό» - 12 Απρ 2016

Αποκλειστική συνέντευξη στον «Λακωνικό Τύπο» παραχώρησε ο Γενικός Γραμματέας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.), οικονομολόγος κ. Δημήτρης Καζάκης, στο πλαίσιο επίσκεψής του στη Λακωνία.

Ο κ. Καζάκης θα συμμετάσχει σε ανοιχτή ομιλία–συζήτηση που διοργανώνει το Ε.ΠΑ.Μ. Σκάλας, αύριο Τετάρτη 13 Απριλίου και ώρα 19:30, στο καφενείο «Κούρλα» στον Άγιο Γεώργιο Σκάλας. Μαζί με το γνωστό οικονομολόγο, ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο στρατηγός ε.α. Δημήτρης Κυπριώτης.

Στην ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΛΤ», ο κ. Καζάκης αναφέρεται στην αξιολόγηση και στο προσφυγικό ζήτημα, ενώ αποκαλύπτει τους κινδύνους που ενδέχεται να αντιμετωπίσει η χώρα το επόμενο διάστημα. Μιλά, επίσης, για την Ελλάδα των μνημονίων, την πιθανότητα ανάκαμψης της Ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, ενώ κάνει πρόβλεψη και για το ενδεχόμενο προώρων εκλογών.


πηγή - http://lakonikos.gr/