.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Ε.ΠΑ.Μ. - Δ.Καζάκης & Δ.Κυπριώτης στην Σκάλα Λακωνίας - 13 Απρ 2016

Στις 15 Φεβρουαρίου στη Σπάρτη και στις 13 Απριλίου στη Σκάλα, διεξήχθηκαν δύο εκδηλώσεις που οργάνωσε το τοπικό ΕΠΑΜ, με ομιλητές τον οικονομολόγο και Γ.Γ. του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη, καθώς και το στρατηγό ε.α. και Οργανωτικό Γραμματέα του ΕΠΑΜ, Δημήτρη Κυπριώτη.

Ενώ είχαν γίνει κάποιες ομιλίες παλαιότερα στη Σπάρτη, στον ίδιο χώρο (την αίθουσα του SPARTAINN) με 50 έως 70 παρευρισκόμενους, αυτή τη φορά γέμισε η αίθουσα, με 200 άτομα. Από εκείνο το βράδυ, ένα σούσουρο ξεκίνησε στην περιοχή μας, με θέμα το ΕΠΑΜ, τα πρωτάκουστα που προτείνει και την απήχηση που άρχισε να έχει στον κόσμο.

Τι άλλαξε και το ΕΠΑΜ άρχισε να βρίσκει και στη Λακωνία ώτα ευήκοα; Δεν νομίζω πως άλλαξε κάτι στο ίδιο το ΕΠΑΜ. Ότι έλεγε από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του, τα ίδια ακριβώς λέει και τώρα. Άρα, η διαφορά είναι στον κόσμο. Ο μέσος Έλληνας βαρέθηκε τη φτωχοποίηση, τα ψέματα και την κοροϊδία. Βαρέθηκε και τους «σωτήρες» που ξεπηδούν συνεχώς από δεξιά κι αριστερά και στο τέλος το μόνο που του μένει, είναι ένα ακόμα μνημόνιο, που υποτίθεται δεν το ήθελε ο λαοπρόβλητος... ηγέτης, αλλά τον εκβίαζαν, λέγοντας ότι θα μας βγάλουν από το πολυαγαπημένο μας ευρώ και θα ξεμείνουμε από φάρμακα, καύσιμα, θα μας κοπούν οι συντάξεις και άλλα όμορφα, που παθαίνουμε τώρα.

Όσο κι αν προσπαθούν, όμως, τα ορκισμένα για την αλήθεια και αντικειμενικότητα μεγάλα κανάλια, οι Έλληνες άρχισαν να συνειδητοποιούν, πως αυτός ο δρόμος δε βγάζει πουθενά πλέον.

Ο διαχωρισμός που μας κάνουν σε δεξιούς, κεντρώους και αριστερούς, βρίσκει πολλούς πρόθυμους υπηρέτες στο πολιτικό προσωπικό. Θα έλεγα μάλιστα, πως δε βρίσκεται ούτε ένας να καλέσει τους Έλληνες να ενωθούν με μοναδικό στόχο την απελευθέρωση της Πατρίδας από το ζυγό των «εταίρων» και «συμμάχων» και των μνημονίων, που μας φέρνουν. Με μία εξαίρεση: το ΕΠΑΜ.

Αυτό το πράγμα, σε συνδυασμό με την αποκάλυψη του ρόλου του κάθε σωτήρα, κάνουν τους περισσότερους Λάκωνες (και τους περισσότερους Έλληνες βεβαίως) να στρέψουν αλλού την προσοχή τους. Και αρχίζουν να βρίσκουν επιτέλους, αυτό που ψάχνουν εδώ και καιρό.

Άραγε, θα εκφραστεί αυτό και στην κάλπη ή όπου αλλού, όταν έλθει η ώρα; Ίδωμεν. Θέλει δουλειά πολύ. Και λίγο χρόνο ίσως. Το νερό όμως, έχει μπει στο αυλάκι και δε γυρίζει πίσω. Ίσως να επιλέξει ο λαός μας μια προδοσία ακόμα. Σίγουρα, θα είναι και η τελευταία. Ελπίζω, να μη φτάσουμε ως εκεί. Να στείλουμε τώρα στη λήθη της ιστορίας, όλους αυτούς που μας εξοντώνουν επαγγελματικά, οικονομικά, βιολογικά.

Ας μη δώσουμε άλλη μια ευκαιρία σε αυτούς που ψήφισαν τον Αύγουστο, όλα αυτά που μας έρχονται για να μας αποτελειώσουν. Ας πάμε κατευθείαν στη λύση, που δεν είναι άλλη από αυτή που προτείνει το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο. Το ΕΠΑΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου