.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Στα Μέσα εκπλήρωσης των συμφωνημένων στόχων εξαντλείται η δημοκρατία και η κυριαρχία για τον κ. Τσίπρα.

Ανακοίνωση
Στα Μέσα εκπλήρωσης των συμφωνημένων στόχων εξαντλείται η δημοκρατία και η κυριαρχία για τον κ. Τσίπρα.
Σε μπαράζ νέας υποκρισίας, διανθισμένης με χυδαία επικοινωνιακή προπαγάνδα προς τον ελληνικό λαό επιδίδεται ο φερόμενος ως Έλληνας πρωθυπουργός και η, καταφανώς πλέον, προδοτική κυβέρνηση, στην προσπάθειά τους να περισώσουν ότι περισσότερο μπορούν από το δυσβάστακτο πολιτικό κόστος και την διαφαινόμενη νομοτελειακή τους κατάρρευση.
Το κυβερνητικό συνονθύλευμα, στο όνομα της δήθεν αξιολόγησης, και της ανεύρεσης του καλού και του κακού εταιρικού Θεσμού ανάμεσα στην ΕΕ και το ΔΝΤ, ανάμεσα στην Σκύλλα και την Χάρυβδη, επιχειρεί να εμφανιστεί στους ιθαγενείς ως η κυβέρνηση που αντιστέκεται στις μεθοδεύσεις των δανειστών, ενεργεί κυρίαρχα και δημοκρατικά, ενώ καταθέτει ληστρικά νομοσχέδια, κι ενώ η ίδια έχει παραδώσει με την υπογραφή του 3ου μνημονίου τα κλειδιά της χώρας στους ξένους επικυρίαρχους.
«Το δικαίωμα των εκλεγμένων κυβερνήσεων να επιλέγουν τα Μέσα εκπλήρωσης συμφωνημένων στόχων, είναι ζήτημα δημοκρατίας και κυριαρχίας», δήλωσε ο κ. Τσίπρας μετά την συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου κ. Σούλτς.
Το θέμα της δημοκρατίας και της κυριαρχίας για τον κ. Τσίπρα και τον υποτελή θίασό του, εξαντλείται στα μέσα εκπλήρωσης των συμφωνημένων στόχων. Δηλαδή, κυριαρχία δεν σημαίνει η εξ’ αρχής απόρριψη των στόχων και η κατοχύρωση ανεξάρτητης πολιτικής, αλλά η ελευθερία επιλογής του τρόπου επίτευξής τους. Δεν ενδιαφέρει αν οι στόχοι επιτυγχάνουν την εξαθλίωση της συντριπτικής πλειψηφίας, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, την μετατροπή ολόκληρης της χώρας σε οικόπεδο προς τεμαχισμό, διαμελισμό και υφαρπαγής του πλούτου του.
Δεν έχει καμμία σημασία πως ο ίδιος , θανάτωσε την δημοκρατία με την αυθαίρετη μετατροπή του ΟΧΙ του δημοψηφίσματος σε ΝΑΙ. Ούτε βέβαια έχει καμμία σημασία ότι στο 3ο μνημόνιο παρέδωσε με το νόμο 4336 εκ νέου την κυριαρχία, αλλά και την ίδια αυτή επιλογή των Μέσων για την εκπλήρωση των στόχων, υπογράφοντας την φράση: «Η κυβέρνηση δεσμεύεται να διαβουλεύεται και να συμφωνεί με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το ΔΝΤ, για όλες τις ενέργειες που αφορούν την επίτευξη των στόχων του Μνημονίου Συνενόησης πριν από την οριστικοποίησή τους και τη νομική τους έγκριση.» Αρκεί που το λέει ο κ. Τσίπρας. Κι ας ψεύδεται!
Το θέμα της δημοκρατίας και της κυριαρχίας, οριοθετείται στο αν τα ιμάτια της Ελλάδας, θα τα καταβροχθίσει καλύτερα η Σκύλλα ή η Χάρυβδη. Αυτός είναι ο διακαής στόχος της κυβέρνησης. Μία με την Σκύλλα, μία με την Χάρυβδη! Με οτι θα μας εξασφαλίσει λίγο ακόμα χρόνο στην εξουσία.
Ο ελληνικός λαός πλέον γνωρίζει. Γνωρίζει πολύ καλά την προδοσία που υφίσταται. Γνωρίζει πως το μέλλον που επιφυλάσσουν γι’ όλους μας, θα είναι αβίωτο, στηριγμένο στην καταστροφή και την αναξιοπρέπεια της επαιτείας. Θα είναι μέλλον χωρίς δικαιώματα, χωρίς πατρίδα. Οι «φίλοι εταίροι» με την οικονομική, δημοσιονομική κατοχή που έχουν επιβάλλει, και την προετοιμασία για το 4ο μνημόνιο και το διπλό παράλληλο νόμισμα που απεργάζονται, έρχονται τώρα να σφίξουν ακόμα περισσότερο την μέγγενη, με την καθ’ όλα παράνομη συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας για το προσφυγικό, καθιστώντας την χώρα έρμαιο στις μεθοδεύσεις των κυρίαρχων ελίτ και του επεκτατισμού τους.
Το ΕΠΑΜ καλεί τον ελληνικό λαό, σε πλήρη επαγρύπνηση. Δεν έχει τίποτα να περιμένει από το σημερινό πολιτικό καθεστώς, που 6 χρόνια τώρα δίνει διαπιστευτήρια καλής διαγωγής και υποτέλειας, σε ξένα και ντόπια συμφέροντα που νέμονται την εργασία, την περιουσία και το βιός, την ίδια την ζωή της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Συμφέροντα που επιβουλεύονται την υπόσταση και την ύπαρξη ολόκληρης της χώρας.
Το ΕΠΑΜ παλεύει για πραγματικά κυρίαρχη και ανεξάρτητη Ελλάδα. Παλεύει για δημοσιονομική και νομισματική ανεξαρτησία, χωρίς το άχθος του χρέους, έξω από τον ζουρλομανδύα του ευρώ και την σκλαβιά της τραπεζοκρατίας που εκπροσωπεί η Ευρωπαϊκή Ένωση. Παλεύει για πραγματική δικαιοσύνη, που θα επιτρέψει την τιμωρία των ενόχων για την επιβολή της κατοχής, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται. Παλεύει για κοινωνική χειραφέτηση και λαϊκή κυριαρχία, με ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο για τον λαό μας, από τον ίδιο τον λαό μας. Ενα νέο Σύνταγμα.
Το ΕΠΑΜ διαμηνύει στους εκπρόσωπους του ενδοτισμού και του δοσιλογισμού, ότι δεν αργεί η ώρα που θα βιώσουν την ανταπόδωση του ελληνικού λαού, στο όνομα της πραγματικής δημοκρατίας και κυριαρχίας του. Στο όνομα της εθνικής ανεξαρτησίας του.

Λαός Ενωμένος ποτέ Νικημένος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου