.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ο Σύλλογος Γυναικών Λιβαδειάς καταγγέλλει τις «ευγενείς χορηγίες» πολυεθνικών στα σχολεία της πόλης


Ο Σύλλογος Γυναικών Λιβαδειάς καταγγέλλει τις «ευγενείς χορηγίες» πολυεθνικών στα σχολεία της πόλης

syllogoggynaikonΠριν λίγες μέρες στα δημοτικά σχολεία της Λιβαδειάς έκανε την εμφάνισή της η πολυεθνική ΝΤΟΛΛ Ε.Π.Ε., με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας, με σκοπό να μοιράσει μπανάνες στους μικρούς μαθητές στα πλαίσια της Ευέλικτης Ζώνης για την υγιεινή διατροφή, που πρέπει να έχουν !!
Αυτό δεν συμβαίνει για πρώτη φορά. Στην Αθήνα η «ΦΑΓΕ», μοίραζε γιαουρτάκια, η «Colgate» οδοντόπαστες κ.λ.π.
Βλέπετε  έπιασε ο «πόνος» την κυβέρνηση και το Υπουργείο για τα παιδιά μας, που λειτουργούν ως ατζέντηδες των πολυεθνικών ομίλων για να ασκήσουν αυτοί το «φιλάνθρωπο» έργο τους. Λες και δεν ευθύνονται οι πολυεθνικές, οι μονοπωλιακοί όμιλοι και οι εκπρόσωποί τους για την βαθειά οικονομική κρίση που μαστίζει όλες τις λαϊκές οικογένειες, που πετάει στην ανεργία τους γονείς τους, στερεί ακόμα και το ψωμί απο το τραπέζι, τα αφήνει να ξεπαγιάζουν χωρίς θέρμανση μέσα στο καταχείμωνο και προδιαγράφει το μέλλον τους θεοσκότεινο…
Η είσοδος των επιχειρήσεων στα σχολεία είναι η φιλοσοφία του «νέου σχολείου της αγοράς». Φορούν τη μάσκα του καλού που, αξιοποιεί το «άλλοθί» του και ξεπλένει τις αμαρτίες του πετώντας στα μούτρα μας ένα ξεροκόμματο ή λίγες μπανάνες!! Η αλήθεια όμως είναι οτι αφού, τους περισσεύουν υπερκέρδη, για να κάνουν φιλανθρωπίες, γιατί μειώνει τη φορολογία  τους  η κυβέρνηση, ενώ εμάς μας έχει ρημάξει στα χαράτσια και στους φόρους;
Η πολυεθνική ΝΤΟΛΛ, που φέρνει τις μπανάνες απο τη Λατινική Αμερική, έχει στηρίξει δικτατορικά καθεστώτα και τις συλλέγουν στον Παναμά και στην Κόστα Ρίκα με ιδρώτα και αίμα ακόμα και μικρά παιδιά. Το σχολείο είναι λοιπόν ένας χώρος όπου έχουν τζάμπα διαφήμιση και ένα καλό πελατολόγιο…. Επιπλέον  τα παιδιά μας από την τρυφερή τους ηλικία τα διαπαιδαγωγούν έτσι, ώστε να συμμερίζονται τα προβλήματα των μεγαλοεπιχειρηματιών και να προετοιμάζονται ως εργαζόμενοι να είναι πειθήνια όργανα, χωρίς κανένα δικαίωμα…
Ο Σύλλογος Γυναικών Επ. Λιβαδειάς καταδικάζει και απορρίπτει όλες τις «ευγενείς χορηγίες» των εκμεταλλευτών του μόχθου μας.
         Καλούμε τους Εκπαιδευτικούς μέσα απο τους Συλλόγους τους να πάρουν θέση.
         Διεκδικούμε μαζί με το γονεϊκό κίνημα να δίνεται δωρεάν κολατσιό, για όλα τα παιδιά μέσα απο τις δομές του Δήμου.
         Απαιτούμε την επαρκή χρηματοδότηση όλων των σχολικών μονάδων-δωρεάν παροχή καυσίμων, νερού, ρεύματος, τηλεφώνου και μεταφοράς μαθητών.
Αναρτήθηκε από viotianet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου