.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Επιτέλους, αντεθνική πανστρατιά!


Το παρακράτος (των ημερών) Σημίτη βάζει κατσαρόλες βρίζοντας την πατρίδα, ενώ…
Οι τεράστιοι επιχειρηματίες (των ημερών) Σημίτη παίρνουν τον ομάτιον τους, αφού ρήμαξαν την πατρίδα.
Το όνειρο του Τσουκάτου, του Μαντέλη, του αντεξουσιαστή Παπανδρέου αλλά και του 20χρονου που μεγάλωσε με βιβλία της Ρεπούση, κολλώντας “αντεξουσιαστικές” αφίσες που πλήρωνε η Μήζενς, γίνεται πραγματικότητα. Συνωστισθείτε όλοι για να ρημάξετε την Ελλάδα! (Με την ευγενική χορηγία των Vulture Funds του ΔΝΤ και του Σόρος βεβαίως βεβαίως που ετοιμάζονται για πλιάτσικο στο κουφάρι).
Tου “Αλιέως”
Απόλυτα επιτυχές κρίνεται το΄ εθνικό επενδυτικό προσκλητήριο΄΄, που έχει καλέσει ο Αντ. Σαμαράς.
Ο ένας, Δαυίδ, φεύγει για Λονδίνο. Ο άλλος,, Φιλίππου, για Λουξεμβούργο. Και ο τρίτος, Κυριακόπουλος, την κάνει με ελαφράβηματάκια. Η εδώ και πολύ καιρό αναμενόμενη απόφαση μεταφοράς της έδρας της S&B (ο lobbystas.gr σας είχε προιδεάσει σε άσχετο χρόνο) δεν ήταν…κεραυνός εν αιθρία. Απεναντίας.
Είναι ωστόσο δείγμα γραφής των εφοπλισταράδων μας, των grand επιχειρηματιών μας, της αστικής μας τάξης (τρομάρας της), του γκοβέρνου που κάνει κουμάντο στην χώρα. Είναι ίδιον των ανθρώπων, που τολμούν και κουνούν το δάκτυλο στο καθημαγμένο πόπολο.
  Ποιός ο κ. Κυριακόπουλος πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ, που σε στιγμές ΄΄εθνικού επενδυτικού προσκλητηρίου΄΄ παίρνει την εταιρεία του και την κοπανάει, (σσΟ: με την ξαδέλφη του Παπακωνσταντίνου στο ΔΣ που διαδέχθηκε την …Ξαφά; Με τις χορηγίες της ΜΚΟ του Γιάννου όπου μέλος ήταν ο …Βαρουφάκης;)
 
   την εταιρεία του, που τόσα χρόνια εκμεταλλεύεται, αξιοποιεί τον ορυκτό πλούτο του τόπου, που έχει κάταντήσει σεληνιακό τοπίο τη μισή Μήλο, που ρυπαίνει την χώρα του.
  Ποιός ο κ. Βιδάλης (θυμόσαστε το θέμα για τον άνθρωπο του Τζ. Σόρος; ) που έχει διοριστεί σε μια τόσο σημαντική θέση από τον Αντ. Σαμαρά. Για διορισμό μιλάμε, για διορισμό…
   Για ποιόν ΣΕΒ μιλάμε .Τον Σύνδεσμο ο πρόεδρος του οποίου έχει στήσει επενδυτικό fund στο Λουξεμβούργο και εδώ και χρόνια ΔΕΝ έχει βιομηχανία ή παραγωγική δραστηριότητα; Τον κ. Δασκαλόπουλο, ο οποίος φαντασιωνόταν τον εαυτό του και πολιτικό παράγοντα; Χα!
Τον κ. Κυριακόπουλο, πρώην πρόεδρο του ΣΕΒ
Εν τέλει θα πειστώ, πως κάθε χώρα έχει την αστική

τάξη, τους εφοπλιστάδες και επιχειρηματάδες που της ταιριάζουν
.
ΒΡΕ ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ …. για να το πούμε και στην γλώσσα των γειτόνων…
http://lobbystasgr.blogspot.gr/2013/01/blog-post_25.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου