.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Παρόλα αυτά, εμείς νικάμε !


Παρόλα αυτά οχτακόσιοι άνθρωποι, ίσως και παραπάνω, δεν υπέκυψαν στο δόγμα του σοκ, παραμένοντας ανεπηρέαστοι απέναντι στην ιδρυματική ομηρία με την οποία επιχείρησε να τους εγκλωβίσει ο Καψής.

Παρόλα αυτά οχτακόσιοι άνθρωποι αρνήθηκαν να υπογράψουν τις συμβάσεις της ντροπής που τους πρότεινε το ανήθικο επιτελείο.

Παρόλα αυτά, τα ελεύθερα μυαλά της ΕΡΤ εξακολουθούν να ζουν τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής τους στο Ραδιομέγαρο προτιμώντας να πάρουν τα ρίσκα τους και να διαφυλάξουν την αξιοπρέπειά τους.

Παρόλα αυτά, οχτακόσιοι ελεύθεροι άνθρωποι, οι καλύτεροι της ΕΡΤ, εξακολουθούν να στηρίζουν την αυτοδιαχεριζόμενη εκπομπή προγράμματος.

Παρόλα αυτά, η εκπομπή αυτοδιαχειριζόμενου προγράμματος επί δυο ολόκληρους μήνες, για πρώτη φορά παγκοσμίως, είναι γεγονός!

Παρόλα αυτά, στο προαύλιο της Μεσογείων 432 παίζουν παιδιά, που έρχονται μαζί με τους γονείς τους να ξεναγηθούν στο ιστορικό Ραδιομέγαρο, όσο είναι ακόμα ελεύθερο, και να φωτογραφηθούν για να κρατήσουν την ανάμνησή του.

Παρόλα αυτά, οι εργαζόμενοι ετοιμάζονται να γιορτάσουν τον Δεκαπενταύγουστο, ψήνοντας και χορεύοντας με φίλους, γείτονες και επισκέπτες που θα θελήσουν ν' απολαύσουν τη δροσιά των πλατανιών του προαυλίου.

Παρόλα αυτά, κανείς από τους ΔΗΜΑΡίτες του Καψή, που μπήκαν στο Ραδιομέγαρο για να πλουτίσουν κι έφυγαν με τις τσέπες γεμάτες, αφού πρώτα έβαψαν τα χέρια τους με αίμα, δεν θα τολμήσει να ξανακοιτάξει τους εργαζόμενους στα μάτια.

Παρόλα αυτά, είναι κοινό μυστικό, πως κανένας τηλεοπτικός ΔΗΜΑΡιτης δεν είναι άξιος να χωρίσει δυο γαϊδάρων άχυρα. Και πως χωρίς τους εργαζόμενους της ΕΡΤ δεν θα κατάφερναν να κλείσουν ούτε φίλερ για κοινωνικό μήνυμα.

Παρόλα αυτά, ο εμφύλιος που οργάνωναν με τόση επιμέλεια δεν ξέσπασε.

Παρόλα αυτά, είναι κοινό μυστικό, πως οι τηλεοπτικοί ΔΗΜΑΡίτες είναι μια παρέα από κρατικοδίαιτα παράσιτα, που έχουν καταναλώσει τόνους δημοσίου χρήματος και που, προκειμένου να συνεχίσουν απερίσπαστοι την κατανάλωση, δεν δίστασαν να προδώσουν φίλους και συναδέλφους που τους στήριξαν με καλοσύνη και γενναιοδωρία.

Παρόλα αυτά, κανείς στο μέλλον δεν πρόκειται να θυμάται τα παράσιτα.

Παρόλα αυτά, οχτακόσιοι ελεύθεροι άνθρωποι νιώθουν ανακουφισμένοι που δεν θ΄αναγκαστούν να διαβούν το κατώφλι της Κατεχάκη. Της Κατεχάκη που από κέντρο παραγωγής και πολιτισμού έχει μετατραπεί σε ελληνικό Γκουαντανάμο, με κανονικά συρματοπλέγματα στρατοπέδου στο οικόπεδο όπου κάποτε ευδοκιμούσαν μόνο πεύκα. Με την ΚΥΠ από πίσω, τη σχολή της αστυνομίας από την άλλη πλευρά, τη Χρυσή Αυγή απέναντι, το στρατιωτικό νοσοκομείο παραδίπλα και την μελλοντική ΥΕΝΕΔ στη μέση.

Οι οχτακόσιοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, που προτίμησαν ελευθερία και αξιοπρέπεια με όποιο τίμημα, δεν θʼ αναγκαστούν να εργαστούν στο κέντρο διαχείρισης της φρίκης.

Στη δική μας αυλή παίζουν παιδιά. Στου Καψή ανθίζουν συρματοπλέγματα.

Εμείς νικάμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου