.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Σοβαρή κρίση εμπιστοσύνης απειλεί την Ευρωζώνη - Οι πολίτες γυρίζουν την πλάτη στις κυβερνήσεις - Οργιάζουν τα κρούσματα διαφθοράς στον υπερχρεωμένο Νότο - Τι αποκαλύπτει νέα έρευνα...

Υπό το ασφυκτικό βάρος της συνεχιζόμενης κρίσης χρέους, οι Ευρωπαίοι πολίτες χάνουν την εμπιστοσύνη τους στις κυβερνήσεις...
Πρόσφατη έρευνα καταδεικνύει πως η εμπιστοσύνη στα πολιτικά κόμματα στην Ευρωζώνη έχει υποχωρήσει στα χαμηλότερα επίπεδα όλων των εποχών, με ποσοστό 90% των Ευρωπαίων να κατηγορεί ως διεφθαρμένους τους πολιτικούς της χώρας τους.
Κατά τα στοιχεία της Διεθνούς Διαφάνειας, η κρίση εμπιστοσύνης είναι βαθύτερη στις χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση.
Το παγκόσμιο βαρόμετρο διαφθοράς αποδεικνύει πως τα φαινόμενα διαφθοράς είναι πολύ πιο έντονα στις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου, ήτοι στις χώρες που βιώνουν περισσότερο τις δυσμενείς επιπτώσεις της συνεχιζόμενης κρίσης χρέους.
"Καμία από τις χώρες της Ευρώπης δεν είναι καθαρή από διαφθορά... Όλες εμπλέκονται σε περίεργες υποθέσεις διαφθοράς, σε διαφορετικά επίπεδα...", σχολιάζουν οι αναλυτές.
"Η απώλεια εμπιστοσύνης των πολιτών αποτελεί μια πολύ σοβαρή πηγή ανησυχίας για τις κυβερνήσεις, ιδίως την ώρα που υποχρεούνται να επιβάλλουν αυστηρά μέτρα λιτότητας", σχολιάζει ο William Bartlett, κορυφαίος οικονομολόγος του London School of Economics.

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου