.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Κραυγή για βοήθεια μαθήτριας της Α Λυκείου για την τράπεζα θεμάτων

Τετ, 28/05/2014 - 13:55 --

Το παρακατω μηνυμα σταλθηκε μολις πριν απο λιγο στον υπουργο και τους υφυπουργους παιδειας! Εαν θελετε μπορειτε να το δημοσιευσετε! Ευχαριστω
Κυριε Υπουργε,
Με ολο το θαρρος και το σεβασμο μου προς το προσωπο σας, σας γραφω αυτο το ηλεκτρονικο μηνυμα.Σας ζητω συγνωμη που δεν θα τηρησω το 'τυπικο' της εκθεσης, θελω απλα να καταλαβετε. Εαν διαβαζετε αυτο το μηνυμα σας ευχαριστω ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ. Ειμαι μαθητρια της Α λυκειου και παρατηρω τησ ραγδαιες αλλαγες που συμβαινουν στο εκπαιδευτικο συστημα.Ομολογω πως εχω εκπλαγει δυσαρεστα. Ειμαι μαθητρια του 20 οποτε τωρα ξερετε οτι δεν σας μιλαει καποιος ασχετος με το τρεχων θεμα. Ειμαι σιγουρη πωσ εχετε δει το πληθος διαμαρτυριων οσων αφορα την τραπεζα θεματων. Πραγματικα δεν εχω εντοπισει εναν ανθρωπο ο οποιος να συμφωνει με αυτην την αλλαγη. Το χειροτερο ομως ειναι οτι μας αγνοητε. Το πολιτευμα της Ελλαδος ειναι δημοκρατια, ομως ολες αυτες οι αλλαγες δεν εγιναν δημοκρατικα και παρ'ολες τισ αντιδρασεις μας δεν εχουμε καποια δηλωση απο μερους σας. Σχετικα με την τραπεζα , ειναι απαραδεκτη! Καποια θεματα αφορουν παραγραφους οι οποιες ειναι εκτος υλης! Επισης με την τραπεζα θεματων καταργηται η ισοτητα, πιο συκεκριμενα ειναι βεβαιο οτι σε καποια σχολεια τα θεματα που θα κληρωθουν θα ειναι ευκολα και σε καποια αλλα σχολεια δυσκολα. Η βασικη αρχη τησ δημοκρατιας ειναι η ισοτητα, δεν υπαρχει ομωσ. Επισης, θα πρεπει να καταλαβετε οτι ειμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΟΧΙ ΡΟΜΠΟΤ.Και σας ρωταω : Προς τι τοση βιασυνη να εφαρμοστει απο φετος η ανοργανωτη τραπεζα θεματων; Μην καταστρεφεται την παιδεια! Ειναι ισως το μονο που μασ απομενει οταν ολα τα υπολοιπα καταστρεφονται. Για να υπαρξει ενα κρατος σημαντικο ρολο παιζει η παιδεια. Εαν εσεις καταστρεψετε την παιδεια , τοτε λυπαμαι....Λυπαμαι για την γενια μου κ ολες τισ ακολουθεσ γενιεσ. Φυσικα διαπιστωνετε οτι η δικη μου γενια ειναι μακραν πιο ατυχη εφ'οσων αποτελουμε τα πειραματοζωα στο καινουριο συστημα! Του χρονου οι μαθητες θα εχουν στην διαθεση τουσ την τραπεζα θεματων απο την αρχη τησ χρονιασ και θα εχουν και ολο τον χρονο να επεξεργαστουν με την ησυχια τους τα θεματα. Εμεισ εχουμε 3 ημερεσ! Τα θεματα ειναι ατελειωτα.Βεβαια υπαρχει κ η βδομαδα που γραφουμε καθε μερα οποτε εκει δεν τιθεται θεμα ουτε 1 ημερας. Ενα απογευμα! Ενα απογευμα για 300+ θεματα. Μην υπερτιματε τις δυναμεις μας. Πραγματικα ολο αυτο ειναι παραλογο. Μην μας αγνοητε συνεχως.ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ. 
Με σεβασμο,
ΜΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ !


Δhttp://www.alfavita.gr 
Follow us: @alfavita on Twitter | alfavita.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου