.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.!!!!

εμεις θα σωσουμε εμας..


Δεν μπορω να πιστεψω οτι η πλειοψηφια των ελληνων δεν δινει δεκαρα τσακιστη για ολα αυτα που συμβαινουν. Οταν εχουμε πιασει πατο σαν χωρα, εχουνε διαλυθει τα παντα, ειμαστε σε ενα κρατος κυριολεκτικα κομματια, με οχι απλα χαλια ΒΑΣΙΚΕΣ υποδομες, αλλα χωρις ουτε αυτες (υγεια-παιδεια-αμυνα). Δεν μπορει να λενε θα κανουμε εκλογες και να πηγαινουμε να ψηφιζουμε  ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΑΠ'ΤΑ ΙΔΙΑ!!! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..Δεν μπορει ο ελληνας να ειναι τοσο μαλακοπιτουρας, και ηλιθιος. και να σκεφτεται το συμφερον του μονον οταν ειναι στο φαναρι π.χ. ή στο σπιτι του να κανει το αφεντικο. Εδω ξεπουλανε την πατριδα σου ρε μαλακοπιτουρα, στελνουν τα παιδια σου μεταναστες για να δουλεουν για ενα κομματι ψωμι για αλλους!!!
και συ καθεσαι και λες νταξει μωρε τι εγινε, αντι να ψαξεις τροπους να δεις τι μπορεις να κανεις, (παντα μπορεις να κανεις κατι) αρκει να το ΘΕΛΗΣΕΙΣ...

οσο γιαυτα τα απολειφαδεια που πηγες και ψηφισες αληθεια σκεφτηκες ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα σου προσφερουν στην ευρωβουλη? για ποιον αληθεια ψηφισες? για σενα? για να εχει αραγε το παιδι σου ενα καλυτερο εργασιακο μελλον οταν θα παει μεταναστης, εκει που θα παει μεταναστης, γιατι θα παει, ηδη πρεπει να εχουνε ξεπερεασει τους 100,000 και συνεχιζουν!!!! Ηδη εχουν αρχισει οι διαφημισεις για ιδωτικα κεντρα ιατρικων εξετασεων..τι επεται στη συνεχεια αληθεια? ΠΑΛΙ θα πληρωνεις για αυτα που ΗΔΗ εχεις πληρωσει μια ζωη και ειναι ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΙΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Τωρα βεβαια θα μου πεις ποιο κρατος, αρα καταλαβαινεις υποθετω οτι η κατασταση ειναι χαλια κια οσο παει και επιδεινωνεται..Μεχρι που θα φτασεις σε ενα σημειο να θες γιατρο, και να μην μπορεις να πληρωσεις για δεν θα εχεις ΕΥΡΩ ουτε για δειγμα..θα σου ταχουνε παρει ΟΛΑ!! και εσυ θα πεθαινεις σε ενα δημοσιο νοσοκομειο ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟ  ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ!!! 
Κατσε και κανε εναν υπολογισμο ποσα ειχες στη τσεπη σου οταν μπηκαμε στο ευρω και ποσα τωρα!! ΣΚΕΨΟΥ. ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΜΕ..ΤΙ αλλο πρεπει να γινει για να καταλαβεις οτι ειμαστε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, οι οποιοι ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν νοιαζεται αν ζεις η πεθαινεις.. Δεν υπαρχουεμ γιαυτους παρα μονον σαν ψηφοι οταν μας θελουν για να κανουν απλως "νομιμα" τα νομοσχεδια τους και τα προεδρικα τους διαταγματα..ετσι κυβερναται πλεον η τουτη η χωρα..οι νομοι υπαρχουν αλλα μονον γιαυτους. οχι, δημοκρατια δεν εχουμε, το ξερεις, και το ξερω οτι το ξερεις. ε τοτε πες μου εσυ, τι εχουμε?? οσο για την αμυνα της χωρας αυτη ξαπλωσε ηδη σε καναδυο υποβρυχια που γερνουν, ετσι για να ξαποστασει λιγο..(οπως στον καναπε ενα πραμα)!!!
Αφου λοιπον καταλαβαινεις τι παιχνιδι παιζεται, και μαλιστα εις βαρος σου, τοτε σκεψου πως θες τη χωρα σου, ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΕ ΑΦΟΡΑ, ΕΚΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ "ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΨΗΦΙΖΩ"  ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου