.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ


Εμείς οι ΑΝΕΡΓΟΙ διεκδικούμε το Βασικό Συνταγματικό μας δικαίωμα σε επαρκείς πόρους και κοινωνική πρόνοια, ώστε να ζούμε με τρόπο συμβατό με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Το 1992 το Συμβούλιο των Υπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξέδωσε κοινοτική οδηγία, βάσει της οποίας υποχρεούνται οι Κυβερνήσεις των κρατών μελών να πληρώνουν σε κάθε άτομο 6000 ευρώ ετήσιο καθαρό εισόδημα και 12000 ευρώ σε οικογένεια με 2 παιδιά.Τα ποσά αυτά για το 1992. Σήμερα με βάση τον πληθωρισμό τα ποσά είναι πολύ μεγαλύτερα. Οι συμπολίτες μας άνεργοι που δεν έλαβαν αυτά τα ποσά σύμφωνα με την οδηγία 92/441 τα δικαιούνται και μπορούν να τα διεκδικήσουν δικαστικώς. Με τις διάφορες δηλώσεις για την ανεργία η Κυβέρνηση προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια μας και να κρίψει τη βασική της υποχρέωση να μας αποδώσει αυτά που πραγματικά μας ανήκουν. Όποιοι διαχειρίζονται την εξουσία και το δημόσιο χρήμα, είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι και υπόλογοι απέναντι στους άνεργους.Τη στιγμή που το Δημόσιο ταμείο είναι ελλειμματικό και γίνονται βασικές περικοπές ακόμη και από είδη πρώτης ανάγκης και από τα νοσοκομεία, τη στιγμή που πολίτες άνεργοι, και οικογένειες με παιδιά έχουν μηδενικό εισόδημα και ζουν στην εξαθλίωση, με ποιά κριτήρια καταβάλλονται εις το ακέραιο πρώτα οι μισθοί των Βουλευτών, των Υπουργών, του Πρωθυπουργού, του Προέδρου της Δημοκρατίας , των Γ. Γραμματέων, Διευθυντών, Διοικητών οργανισμών και χιλιάδων άλλων που ενδεχομένως πολλοί εξ αυτών να έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν χωρίς να πληρώνονται ακόμη και δύο ζωές αυτοί και τα δισέγγονά τους με το χρήμα που έχουν συσσωρεύσει . Το να δέχονται να εισπράττουν πρώτα όλοι αυτοί τα λιγοστά έσοδα του κράτους και να ζουν πλουσιοπάροχα και προκλητικά τη στιγμή που μαθητές λιποθυμούν από την πείνα και οι πολίτες αυτοκτονούν γιατί χάνουν τα σπίτια τους από τις τράπεζες ή γιατί δεν αντέχουν την εξαθλίωση, και αναρίθμητες άλλες απάνθρωπες περιπτώσεις, θεωρώ και αυτό είναι καθαρά προσωπική μου άποψη, ότι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ EK ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ και χρειάζεται κοινωνικοπολιτική ανάλυση. Εάν αυτή τη στιγμή, πάρουμε ως πραγματικά στοιχεία όλα τα κοινωνικοπολιτικά δεδομένα που συμβαίνουν στη χώρα μας και τα τοποθετήσουμε στην πιο απλή εξίσωση, το αποτέλεσμα χωρίς αμφιβολία πάντα κατά την προσωπική δική μου άποψη θα είναι ότι, όλα αυτά τα χρήματα που τα στερούν από τους Άνεργους και γενικότερα από τους φτωχούς συμπολίτες μας,πχ. Με τη μορφή επιδομάτων, φαρμάκων, περίθαλψης και πολλών άλλων περιπτώσεων και διοχετεύονται προκλητικά εκεί που υπάρχει ευμάρεια και πλούτος, ουσιαστικά ΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩ-ΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ. Δεν είμαι αφελής και δεν έχω αυταπάτες. Γνωρίζω ότι αυτό θα γίνει μόνο από ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΛΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ αυτό που επιδιώκω 24 χρόνια με τον κοινωνικοπολιτικό οργανισμό Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. καί τίς ενώσεις του.



Αθήνα 18 / 03 / 2013.

Ο Πρόεδρος του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.
Κων/νος Ντάλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου