.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών" στην εκπομπή "ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ" της ΕΡΑ Ηρακλείου 20/11/2014

« Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών" στην εκπομπή "ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ" της ΕΡΑ Ηρακλείου 20/11/2014
Ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης της; Ποιο είναι το έργο της. Ποια είναι τα αποτελέσματά της; Ποια είναι τα μέσα δράσης της; Ποιο είναι το μήνυμά της; Παράδειγμα προς μίμηση; Υπόδειγμα για δράση ώστε να ξαναγίνει ο Ανθρωπος το κέντρο των αποφάσεων, η κοινωνία μια κοινωνία πολιτών με δικαιώματα που δεν θα ευτελίζονται και η Πολιτεία υπηρέτης και όχι δυνάστης των πολιτών και της χώρας;
Σ'αυτά και άλλα ερωτήματα απάντησαν τα μέλη της κ. Λεωνίδας Λαγογιάννης, Κωνιός Κωσταντίνος και Κουνενάκης Γιώργος.
στην εκπομπή "ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ" του δημοσιογράφου Ηρακλή Γαλανάκη που μεταδίδεται κάθε Πεμπτη 5-6 το απόγευμα από τις συχνότητες της ΕΡΑ Ηρακλείου (στα FM 97.5 και 105.6 και από το διαδίκτυο http://www.ertopen.com/ κλικ στην ΕΡΑ Ηρακλείου ή http://eraheraklion.blogspot.gr/

Η δράση μας στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου έχει καταφέρει να αποτρέψει τον πλειστηριασμό πολλών ακινήτων έως σήμερα με αποτέλεσμα την συνεχή εξάπλωσή της σε όλη τη χώρα . Με ρίσκο την σωματική μας ακεραιότητα και την προσωπική μας ελευθερία παλεύουμε ενάντια στην αρπαγή της περιουσίας μας και την εξαθλίωση από ένα καλά οργανωμένο σύστημα που θέλει τον πολίτη πλήρως υποταγμένο, υποχείριό του.
Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών δεν κατευθύνεται από κανένα κόμμα ή μηχανισμό παρά μόνο από την βούληση όσων συμμετέχουν..Ένα είναι το σύνθημά μας:ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ!
Εμείς δεν κουβαλάμε σημαιάκια κομμάτων, ούτε κονκάρδες.Εμείς κουβαλάμε την αγάπη μας για την πατρίδα και την ελευθερία, κουβαλάμε τις αξίες και τις αρχές που χαρακτηρίζουν το έθνος μας...κουβαλάμε πάνω από όλα την ανάγκη για δημοκρατία.
Ας σταματήσουν οι 'εξυπνοι' να λοιδορούν εναντίον μας...η προσπάθειά τους να μας εντάξουν σε κάποιο κόμμα είναι και θα είναι αποτυχημένη γιατί η δράση μας μόνο καλό έχει αποφέρει στους πολίτες αυτού του τόπου....ας καταλάβουν επιτέλους οτι όταν οι τράπεζες ή το κράτος σου αρπάζει το σπίτι δεν ρωτά σε ποιο κόμμα ανήκει ο ιδιοκτήτης του ώστε να κάνει εξαιρέσεις...για αυτούς είμαστε όλοι ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ ΔΟΥΛΟΙ!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου