.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Δημήτρης Κοτρόγιαννος: Να ακυρωθεί η τελετή αναγόρευσης του Χάινς Ρίχτερ

Την ακύρωση της τελετής αναγόρευσης του καθηγητή Χάινς Ρίχτερ σε επίτιμο διδάκτορα, από το Πανεπιστήμιο Κρήτης ζητά μέσω του Ράδιο 9,84 ο πρώην πρόεδρος του τμήματος πολιτικών Επιστημών Δημήτρης Κοτρόγιαννος, ζητώντας και από την πρυτανεία να πάρει άμεσα επίσημα θέση .

Όπως είπε το μεν Τμήμα του θα πρέπει να ακυρώσει την τελετή αναγόρευσης του κ. Ρίχτερ, η δε Πρυτανεία να εκδώσει ανακοίνωση επίσημα που να καταδικάζει την «κρυφή» διαδικασία της τελετής. 

Αποκάλυψε ότι σε αντίθεση με την θέση του εισηγητή της αναγόρευσης επίκουρου καθηγητή Ανδρέα Στεργίου , ότι δήθεν για την τελετή της Πέμπτης μετά την αναβολή της Τετάρτης , ειδοποιήθηκαν τα μέλη του Τμήματος, έκανε την αποκάλυψη βόμβα πως ο Στεργίου που τον συνάντησε το πρωί της Πέμπτης δεν του ανέφερε τίποτα για μία τελετή που έγινε 3 ώρες αργότερα! 

Σημείωσε επίσης ότι ο κ. Στεργίου ψεύδονταν στη παρέμβαση του την Παρασκευή στην εκπομπή ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ της ΚΡΗΤΗ-ΤV , που δήλωνε ότι η εισήγηση τον Ιανουάριο του 2014 ήταν γραπτή για την αναγόρευση του Ρίχτερ. 

Ήταν μόνο προφορική , είπε ο κ. Κοτρόγιαννος κράτησε 15 λεπτά και δεν μας είπε τίποτα για το επίμαχο βιβλίο του Ρίχτερ για την Μάχη της Κρήτης και τις αντιδράσεις που υπήρχαν από το 2011. 

Μιλώντας στο Γιώργο Σαχίνη, έθεσε θέμα θεσμικής λειτουργίας του τμήματος. Επισημαίνει πως πρέπει άμεσα να συνεδριάσει το τμήμα για να εξετάσει την υπόθεση, θέτοντας θέμα ακύρωσης της τελετής αναγόρευσης του Ρίχτερ σε επίτιμο διδάκτορα.
<a href="/channel/UCDhL47qJI7iOulcG2SyVRYA" class=" yt-uix-sessionlink     spf-link  g-hovercard" data-sessionlink="ei=nD9zVM3hLquT0AX_1ICwAg" data-ytid="UCDhL47qJI7iOulcG2SyVRYA" data-name="">984radio</a> 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου