.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΈΚΤΑΚΤΟ: Συνελήφθη τα ξημερώματα από στο ΣΔΟΕ ο τεμπέλης Έλληνας που πούλαγε τυρόπιτες χωρίς απόδειξη και έφερε την χώρα στην χρεοκοπία

sdoe
του Σταύρου Κατσούλη

Ταραχή και πανικός υπάρχει σήμερα στους υπόγειους κύκλους της φοροδιαφυγής, μετά από την ανακοίνωση του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, με την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, ανακοίνωσε ότι μετά από τέσσερα και πλέον έτη, επιτέλους εξιχνίασαν την γνωστή υπόθεση του αγνώστου Έλληνα πολίτη που έφερε ολόκληρη την χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας.
Σε πεδίο σφοδρής μάχης εξελίχθηκε η κατάσταση σήμερα, 4 Μαρτίου 2015 στις 3 τα ξημερώματα, όταν οπλισμένη ομάδα του ΣΔΟΕ, με την πολύτιμη στήριξη από τα ΜΑΤ, εισέβαλε στην κατοικία του εν λόγω πολίτη, ο οποίος προς στιγμήν μένει ανώνυμος. Ο πολίτης μην μπορώντας να αποφύγει την σύλληψή του, αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει βίαιες μεθόδους καθυστέρησης της διαδικασίας, όσο οι τα υπόλοιπα τρία μέλη της σπείρας, μία γυνάικα ετών 38 και δύο ανήλικοι προσπάθησαν να διαφύγουν τον τόπο του εγκλήματος. Μετά από 7 ώρες απειλών και βολές διαφόρων μπαγιάτικων σφολιατών και σάντουιτς με μουστάρδα και ληγμένη παρίζα προς τα όργανα καταστολής, τελικά ο δράστης παραδόθηκε στις αρχές.
Η υπηρεσία κατά την έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκε προ ανέλπιστης επιτυχίας, μια και τα αποδεικτικά στοιχεία ήταν κάτι παραπάνω από αρκετά για την στοιχειοθέτηση των κατηγοριών. Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας βρήκαν μεταξύ άλλων, μεγάλο αριθμό αχρησιμοποίητων μπλοκακίων αποδείξεων, απλήρωτους λογαριασμούς προς υπηρεσίες κοινής ωφελείας και άλλα ευαγή ιδρύματα καθώς επίσης και έναν μεγάλο όγκο εγγράφων τα οποία στοιχειοθετούν ότι ο εν λόγω πολίτης επιδιδόταν σε χυδαίες πράξεις αποφυγής χρεών και φορολόγησης.
Μετά από αυτήν την επιτυχία όπως ήταν φυσικό, υπήρξαν και κάποιες δηλώσεις εκ μέρους οργανώσεων και διαφόρων θεσμών στην χώρα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αρκέστηκε στο να υπενθυμίσει ότι η ελπίδα δεν σταματά εδώ, και η κυβέρνηση της αριστεράς θα συνεχίσει να κάνει έρευνες για παρόμοια κρούσματα. Κάτι τέτοιο όπως είπε, «όχι απλά συμβαδίζει με τις επιθυμίες των Θεσμών, αλλά προδιαγράφει ένα λαμπρό μέλλον παραμονής πάση θυσία και απολύτου συνεργασίας με τους εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση».
Ο εκπρόσωπος της Νέας Δικτατορίας & ΠΑΣΟΚ επίσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία του ΣΔΟΕ, και ευχήθηκε να συνεχιστούν οι δράσεις και για τους υπόλοιπους 2 τουλάχιστον εκατομμύρια συμπολίτες οι οποίοι επίσης έχουν σχηματίσει παρόμοιες σπείρες αντίστασης μας που «προφανώς είναι ένοχοι για τα ίδια αδικήματα».
Η ανώτατη συνομοσπονδία Εφοπλιστών και Μεγαλοεργολάβων Ελλάδος επίσης εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση στο κυβερνητικό έργο και αναφέρθηκε στο «γεγονός ότι τέτοιες κινήσεις επιτέλους θα ανορθώσουν την οικονομία της Ελλάδας και θα φέρει την ανάπτυξη».
Το ΚΚΕ, παρ όλο που διαφώνησε με τον «καπιταλιστικό χαρακτήρα του τρόπου με τον οποίο εκτελέσθηκε η συγκεκριμένη επιχείριση», δέχθηκε, ότι η καταστολή του εγκλήματος της διαφυγής των φορολογικών υποχρεώσεων ως σκοπός, «δεν έρχεται σε αντίθεση με την ταξική θεώρηση που υπαγορεύουν όλα τα θεμελιώδη δόγματα του σοσιαλισμού».
Η Χρυσή Αυγή από την μεριά της, δέχεται μεν ότι η καταστολή των πολιτών είναι γενικότερα μια θετική κατεύθυνση στον τρόπο διακυβέρνησης των μαζών, αλλά αναφέρεται στην «στάχτη στα μάτια του κόσμου που προσπαθεί να ρίξει η κυβέρνηση», αφού στην δήλωση της αναφέρει επίσης ότι «δεν είναι δυνατόν να ξεχνάμε τον πραγματικό λόγο της χρεοκοπίας της Ελλάδας, που είναι οι λαθρομετανάστες».
Το Ποτάμι σε λυτή ανακοίνωση του, ανέδειξε και πάλι την ανάγκη να υπάρξουν ειδικές επιδοτήσεις στα τηλεοπτικά κανάλια, ώστε να γίνει δυνατή η καλύτερη κάλυψη τέτοιων θεμάτων σε αυτά, δήλωση με την οποία κάποιοι συγκεκριμένοι έγκριτοι παράγοντες της Ελληνικής αγοράς, συμφώνησαν απολύτως.
Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, ήταν δυστυχώς μη διαθέσιμος για κάποια δήλωση, μια και συμμετέχει στην στρατιωτική άσκηση «ΑΝΘΟΣ-1» ρίψης στεφανίων σε βραχονησίδες στα ανοιχτά του Καστελόριζου, μέχρι και αργά αύριο το βράδυ το νωρίτερο.
Τέλος, γνωστός βουλευτής που έχει και εκμπομπή πώλησης βιβλίων, σε δήλωσή του στο «Τουίτερ», αναφέρθηκε στο πόσο δίκιο είχε ταλικά ο Πάγκαλος με την γνωστή του ρήση περί αυτών που «τα φάγανε».
Αξίζει να σημειωθεί, ότι αναμένονται πλέον να εξαγγελθεί το κατηγορητήριο, το οποίο οι ειδικοί εκτιμούν ότι θα είναι εκτενέστατο και κατά την γνώμη πολλών νομικών, θα αποτελέσει ένα σημαντικότατο προ τετελεσμένο και θα εμπλουτίσει την νομολογία του κράτους. Οι αρχές επίσης αναμένουν ότι ο δράστης θα δώσει επίσης πληροφορίες που θα οδηγήσουν και στην σύλληψη των συνεργατών του, μια και κατάφεραν να διαφύγουν από τον τόπο του εγκλήματος. Παρ ολ” αυτά, το ανθρωποκυνηγητό συνεχίζεται με αμείωτη αφοσίωση και αποφασιστικότητα.
Πηγή: Α ΜΠΕΕΕΕΕ
[stavroskatsoulis.blogspot.gr]
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου