.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015

E-roi.gr... Ο Roger Bootle με το Μ. Νευραδάκη στο "Διάλογος Radio" Ν. Υόρκης.27/02/2015

Ο «Διάλογος» της Νέας Υόρκης με το Μιχάλη Νευραδάκη στο διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό e-roi,gr. 27 Φεβρουαρίου 2015.

Αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή «Διάλογος» με το Μιχάλη Νευραδάκη, αποκλειστική συνέντευξη με τον διακεκριμένο Βρετανό οικονομολόγο Roger Bootle, ο οποίος είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος της οικονομικής φίρμας Capital Economics στο Λονδίνο, ειδικός σύμβουλος του Βρετανικού κοινοβουλίου για οικονομικά θέματα, αρθρογράφος στην εφημερίδα Daily Telegraph και ο συγγραφέας του βιβλίου “The Trouble With Europe.” Ο Bootle έχει διακριθεί με το βραβείο οικονομικών "Wolfson economics prize" για την μελέτη του για το πως μία χώρα-μέλος της Ευρωζώνης θα μπορούσε να αποχωρήσει ομαλά από τη νομισματική ένωση. Αυτή την εβδομάδα στην συνέντευξη μας, συζητάμε την περίπτωση της Ελλάδας με τον κ. Bootle και τα πιθανά οφέλη για την χώρα μετά από μία ενδεχόμενη αποχώρηση από την Ευρωζώνη.

Επίσης θα ακούσετε το καθιερωμένο σχόλιο από το Μιχάλη Νευραδάκη που αφορά τη συμφωνία της Ελληνικής κυβέρνησης στο Eurogroup και τη συνέχιση της λιτότητας και των δανειακών συμβάσεων.

Σχέδιο εξόδου από το Ευρώ κερδίζει το βραβείο Wolfson: http://www.theguardian.com/business/2...

Παρακολουθείστε την εκπομπή " Διάλογος" με το Μιχάλη Νευραδάκη κάθε Παρασκευή 11:00 - 12:00 π. μ. από το e-roi.gr

Συντονιστείτε στα:
http://www.e-roi.gr/
http://eroigr.caster.fm/
http://eroigr.listen2myradio.com

Η σειρά αποκαλυπτικών άρθρων για την διαφθορά, διαπλοκή, ανομία, και λογοκρισία στα Ελληνικά ΜΜΕ στη σελίδα του dialogos radio, εδώ: http://dialogosmedia.org/
Το dialogos radio στο facebook, εδώ: https://www.facebook.com/dialogosmedi...

Ολόκληρη την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε στη νέα πλατφόρμα του e-roi.gr όπου αναρτώνται πλέον οι εκπομπές ως ηχητικά αρχεία: Στο σύνδεσμο εδώ: http://www.mixcloud.com/eroigr/ ή στη σελίδα του http://dialogosmedia.org/ στο σύνδεσμο αυτό: http://dialogosmedia.org/?page_id=83 ψάχνοντας το ηχητικό αρχείο με ημερομηνία: 27 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου 2014 όπου θα ακούσετε και ένα αφιέρωμα στο Μάνο Λοΐζο.

Παρακολουθήστε το πρόγραμμα του e-roi.gr στη νέα πλατφόρμα ραδιοφωνικής μετάδοσης (caster.fm) χωρίς διαφημίσεις, από το κεντρικό site του σταθμού http://www.e-roi.gr/ ή από εδώ: http://eroigr.caster.fm/

Για όσους/ες ακούν από Google Android ή Apple iOS smartphones ή tablets, κάντε το εξής: συνδεθείτε στην ιστοσελίδα eroigr.caster.fm και θα δείτε κάτω από το κεντρικό κόκκινο πλαίσιο με τις πληροφορίες για το σταθμό δύο συνδέσμους με μικρότερα γράμματα: πατήστε τον αριστερό (Tune in Android) αν έχετε Android και τον δεξί (Tune in Iphone) αν έχετε iOS.

Ροή στην είδηση: e-roi.gr

- Email e-roi: onair@e-roi.gr
- Email εκπομπής "ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ" mikrofonodk@gmail.com
- Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα του σταθμού εδώ: http://e-roi.gr/index.php/2014-07-05-...
- Το e-roi στο facebook: https://www.facebook.com/eroi.gr?ref=...
- Το e-roi στο YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC_my...