.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΑΜ αναφορικά με την δήλωση της ΕΕ-Τουρκίας της 18ης Μαρτίου

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΠΑΜ


Αναφορικά με την δήλωση 

της ΕΕ-Τουρκίας της 18ης Μαρτίου 

το ΕΠΑΜ επισημάνει τα εξής:


1. Η δήλωση αναφέρει στο σημείο 1 ότι «η Τουρκία και η Ελλάδα, βοηθούμενες από την ΕΕ, θεσμούς και οργανώσεις, θα κάνουν τα αναγκαία βήματα και θα συμφωνήσουν σε απαραίτητες διμερείς ρυθμίσεις, που περιλαμβάνουν την παρουσία Τούρκων αξιωματούχων σε Ελληνικά νησιά και Ελλήνων αξιωματούχων στην Τουρκία από την 20η Μαρτίου για να διασφαλισθεί ο συντονισμός και να διευκολυνθεί η ομαλή λειτουργία των εν λόγω ρυθμίσεων……».
Αυτό σημαίνει ότι την Κυριακή θα φθάσουν οι πρώτοι Τούρκοι αξιωματούχοι στα Ελληνικά νησιά με ότι αυτό συνεπάγεται. Το ΕΠΑΜ με την δήλωση του της 13ης Μαρτίου κατήγγειλε την πράξη αυτή και πρότεινε την εγκατάσταση παρατηρητών του ΟΗΕ στα Τουρκικά παράλια για την ταυτοποίηση των προσφύγων.
Ο Τούρκος Πρωθυπουργός στο βιβλίο του «Στρατηγικό Βάθος» αναφέρει και τα εξής: «Ο χώρος στον οποίον η Τουρκία βρίσκεται κοντά στον πόλεμο, περισσότερο από κάθε άλλη περίπτωση είναι τα νησιά του Αιγαίου που περιορίζουν σε σημαντικό βαθμό τον ζωτικό της χώρο». Ο κος Τσίπρας εγνώριζε την θέση αυτή του Τούρκου Πρωθυπουργού και παρόλα αυτά δεν επέμενε να απαλειφθεί αυτή η πρόταση.
2. Δεν γίνεται καμία αναφορά για την τύχη των 50.000 προσφύγων και μεταναστών που είναι ήδη στην Ελλάδα και οι οποίοι φαίνεται ότι θα παραμείνουν στην Ελλάδα, μαζί με όλους τους υπόλοιπους που θα έλθουν -και καμμιά πρόβλεψη δεν υπάρχει για να αποτραπεί η έλευσή τους και ο εγκλωβισμός τους στη χώρα μας σε αυτή την συμφωνία ΕΕ - Τουρκίας, που συνυπέγραψε ο κος Τσίπρας.
3. Ενώ η δήλωση εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια για την βομβιστική επίθεση της περασμένης Κυριακής στην Άγκυρα, δεν υπάρχει καμμιά αναφορά για την σφαγή του Κουρδικού λαού από τις κυβερνητικές δυνάμεις στην Τουρκία.
Το ΕΠΑΜ καταδικάζει την προδοτική στάση του Αλέξη Τσίπρα και καλεί τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, ιδίως στα νησιά να μην επιτρέψουν την εγκατάσταση Τούρκων εκεί.

Αθήνα 19 Μαρτίου 2016
Η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΠΑΜ