.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016

Ε.ΠΑ.Μ. - Ο Δ.Καζάκης στο Kontra channel με τον Αιμ.Λιάτσο - 22 Μαρτίου 2016

Καζάκης στον Λιάτσο : «Αυτή είναι η πρόταση του Ε.ΠΑ.Μ. για την ανάκαμψη της χώρας. Οι προδότες της Ελλάδας θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ».

Συνέντευξη του οικονομολόγου και Γενικού Γραμματέα του Ε.ΠΑ.Μ., Δημήτρη Καζάκη στο τηλεοπτικό κανάλι kontra channel και την εκπομπή "kontra 24" του δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου, τα ξημερώματα της Τρίτης 22 Μαρτίου 2016.

Παρακολουθήστε ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη συγκεκριμένη εκπομπή και στηρίξτε πάση θυσία, με όλους τους δυνατούς και εν δυνάμει τρόπους, το Ε.ΠΑ.Μ. και τον Δημήτρη Καζάκη, προτού να είναι αργά για την πατρίδα μας και για εμάς τους ίδιους.

Στηρίξτε την μοναδική συγκροτημένη πολιτική δύναμη της χώρας με 70 οργανώσεις σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και άλλες 25 στο εξωτερικό, ούτως ώστε να ξεμπερδέψουμε με τους ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ και τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ, δίνοντας ΤΕΛΟΣ στον εφιάλτη, αύριο το πρωί.

Διαδώστε το συγκεκριμένο βίντεο με όλους τους δυνατούς τρόπους, σε συγγενείς, γνωστούς και φίλους. Έχουμε, σαν λαός, τα όπλα και τα εργαλεία αλλά και το πολιτικό προσωπικό για να τελειώσουμε με το ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που έστησαν οι τραπεζίτες με τους πολιτικούς υπό την αυστηρή καθοδήγηση του Ευρωϊερατείου... ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.

Στηρίξτε το Ε.ΠΑ.Μ.

Αντλείστε πληροφόρηση από τους παρακάτω συνδέσμους :


http://www.epamhellas.gr/
http://www.facebook.com/metopo/
http://twitter.com/epamhellas/
http://dimitriskazakis.blogspot.com/
http://e-roi.gr/
http://www.seisaxthia-epam.blogspot.gr/
http://teleytaiaexodos.blogspot.gr/πηγή: http://live24.gr/webtv/kontrachannel/