.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

Δελτίο Τύπου Για τ’ αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 7ης Μαρτίου για το προσφυγικόΤο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που συνήλθε στις 7 Μαρτίου,  απέτυχε να καταλήξει σε οριστικές αποφάσεις και θα ξανασυνεδριάσει στις 17 Μαρτίου. Η ανακοίνωση που εξέδωσε είναι ένα ευχολόγιο που ενδέχεται να υλοποιηθεί μόνο εφόσον υπάρξει συμφωνία στις 17 τρέχοντος.
Επί της ουσίας, το μόνο  πρακτικό αποτέλεσμα του Ευρωπαικού Συμβουλίου είναι η τελευταία  πρόταση του σημείου 2,  που αναφέρει ότι «οι ακανόνιστες ροές μεταναστών κατά μήκος της οδού των Δ.Βαλκανίων έχουν πλέον σταματήσει.»  Αυτό σημαίνει ότι έχει κλείσει η έξοδος της Ειδομένης για τους πρόσφυγες και ότι μέχρι την 17ην Μαρτίου τουλάχιστον θα συγκεντρώνονται οι πρόσφυγες στην Ελλάδα με ότι αυτό συνεπάγεται. Τα μέτρα δήθεν στήριξης της Ελλάδας είναι γενικά και ασαφή ενώ η φύλαξη των εξωτερικών μας συνόρων δίνεται πλέον στην Φρόντεξ και στο ΝΑΤΟ.Το ΕΠΑΜ καταδικάζει την τραγική στάση του Κ.Τσίπρα που αρνήθηκε να εναντιωθεί σε αυτή την απαράδεκτη για τα Ελληνικά συμφέροντα πρόταση και καλεί το Ελληνικό λαό σε επαγρύπνηση.


 Ε.ΠΑ.Μ. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


9 Μαρτίου 2016