.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

«Διάλογος» με τον Μιχάλη Νευραδάκη στις 7/3/2016

Αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή «Διάλογος» παρουσιάζεται αποκλειστική συνέντευξη με τον συγγραφέα, αρθρογράφο, οικονομολόγο, πρώην συντάκτη της εφημερίδας Wall Street Journal και πρώην υφυπουργό οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών Paul Craig Roberts.
Ο κ. Roberts μας προσφέρει την δική του ανάλυση για την τρέχουσα οικονομική και πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, τις απόψεις του για την παραμονή ή μη της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ επίσης μας μιλάει για την εξάπλωση του νεοφιλελευθερισμού και τις επιπτώσεις του σε παγκόσμια κλίμακα, για την εξωτερική πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών και του ΝΑΤΟ και την εμπλοκή τους στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Ρωσίας, και για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.
Επίσης, ακούστε τον καθιερωμένο μας σχολιασμό, για την επικείμενη τηλεοπτική αδειοδότηση που έχει προαναγγείλει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στην ιστοσελίδα http://dialogosmedia.org/?p=6023.