.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

Τούρκοι στρατοχωροφύλακες στο νησί μας παραμονές της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου! Θα αντιδράσουμε ;


Αποτέλεσμα εικόνας για τούρκοι αξιωματούχοι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.ΠΑ.Μ ΣΑΜΟΥ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Το ΕΠΑΜ Σάμου καταγγέλλει την παρουσία Τούρκων αξιωματούχων στα ελληνικά νησιά, για πρώτη φορά μετά την οθωμανική κυριαρχία και μάλιστα χωρίς πόλεμο, με απόφαση της Ε.Ε. και την αποδοχή της ελληνικής κυβέρνησης! Συγκεκριμένα στη Σάμο,  σήμερα, Δευτέρα 23 Μαρτίου 2016, αποβιβάστηκαν 5 Τούρκοι στρατοχωροφύλακες προκειμένου να ελέγχουν τις διαδικασίες επαναπροώθησης  μεταναστών στην Τουρκία, όπως διαβεβαιώνουν κυβερνητικές πηγές. Ωστόσο,  η δράση τους και ο πραγματικός  τους ρόλος φαίνεται αρκετά θολός κι ανεξιχνίαστος, καθώς πολλά ερωτήματα εγείρονται, που μένουν μετέωρα και προς το παρόν αναπάντητα. Αν η παρουσία τους συνδυαστεί με τον αναβαθμισμένο ρόλο της FRONTEX ως τοποτηρητή των συνοριακών γραμμών της Ελλάδας, την παρουσία στο Αιγαίο στρατιωτικής  νατοϊκής δύναμης,  το κλείσιμο των συνόρων,  τον εγκλωβισμό στο ελληνικό έδαφος δεκάδων χιλιάδων, προς το παρόν, προσφύγων και μεταναστών, και την κατ’ επανάληψη παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων απ΄την κυβερνητική πολιτική της γείτονος χώρας Τουρκίας, φαίνεται λογικό η παρουσία των εν λόγω αξιωματούχων να προβληματίζει και να ανησυχεί. Ως Πολίτες  η παρουσία  των νατοϊκών δυνάμεων και των  Τούρκων αξιωματούχων στο νησί μας θίγει την πατριωτική μας αξιοπρέπεια, μας ντροπιάζει εθνικά, κι εγείρει ανησυχίες  για την ασφαλή διαβίωσή μας στο μέλλον.
 Για τον λόγο αυτό το ΕΠΑΜ Σάμου αγκαλιάζει και υποστηρίζει την πρωτοβουλία Πολιτών Σάμου να διαμαρτυρηθούν για την παρουσία Τούρκων αξιωματούχων στο νησί μας και καλεί, τόσο  τους πολίτες όσο και τους συλλογικούς φορείς της Σάμου να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για συνάντηση, συζήτηση και σχεδιασμό δράσεων εν όψει της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου, στην πλατεία του Πυθαγόρα (λιοντάρι), στο Βαθύ της Σάμου την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Πυρήνας Ε.ΠΑ.Μ Σάμου
Αποτέλεσμα εικόνας για Epamsamou
Αποτέλεσμα εικόνας για Epamsamou