.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

Μετά τα αεροδρόμια ξεπουλιούνται όλα τα λιμάνια

taiped-igoumenitsa
Λιμάνι Ηγουμενίτσας – http://www.olig.gr
Ηράκλειο Κρήτης, Πειραιάς, Ελευσίνα, Ραφήνα, Λαύριο, Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα, Βόλος, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, τα λιμάνια των οποίων ανήκουν κατά 100% (!!!) στο ΤΑΙΠΕΔ, – πλην ΟΛΠ /ΟΛΘ – ετοιμάζονται να τα παραδώσουν στους επίδοξους «επενδυτές».
Έτσι ολοκληρώνεται η απόλυτη κατοχή κι εκμετάλλευση της εμπορευματικής /επιβατικής και τουριστικής δραστηριότητας από αέρα και θάλασσα σε όλη την επικράτεια. Το οδικό δίκτυο έχει παραδοθεί στους «εθνικούς» εργολάβους αρκετά  χρόνια ενωρίτερα. Η κυβέρνηση της «αριστεράς» ολοκληρώνει τις τεράστιες καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις. Κι ας μην ισχυριστεί οιοσδήποτε ότι «έτυχε» γιατί αποδεικνύεται πεντακάθαρα οτι υπήρχε σχεδιασμός ετών και πέτυχε … 
taipedΗ «Χρυσή ευκαιρία» του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, η ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ τα έχει κατατάξει ως «επικείμενα» ξεπουλήματος και περιμένει προσφορές.
Αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ: Το χαρτοφυλάκιο του Ελληνικού Κράτους περιλαμβάνει 12 λιμάνια με τη μορφή ανωνύμων εταιρειών, ήτοι τα λιμάνια του Πειραιά (ΟΛΠ), της Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ), του Βόλου, της Ραφήνας, της Ηγουμενίτσας, της Πάτρας, της Αλεξανδρούπολης, του Ηρακλείου, της Ελευσίνας, του Λαυρίου, της Κέρκυρας και της Καβάλας.
Το ΤΑΙΠΕΔ κατέχει το 74% του ΟΛΠ και του ΟΛΘ (εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών) και το 100% των υπόλοιπων λιμανιών. Το Ελληνικό Δημόσιο βρίσκεται σε διαδικασία αξιολόγησης του πλέον αρμόδιου τρόπου αξιοποίησης του χαρτοφυλακίου των λιμανιών μέσω της δημιουργίας ομάδων λιμένων που μετέπειτα θα αποκρατικοποιηθούν μέσω μιας σειράς συναλλαγών.
Το Ελληνικό Δημόσιο έχει διορίσει ως χρηματοοικονομικούς συμβούλους την Morgan Stanley και την Τράπεζα Πειραιώς προκειμένου να βοηθήσουν στην αποκρατικοποίηση.
lhmnos
Δώστε κι άλλη ανακεφαλαίωση «σύντροφοι» στην Πειραιώς και φροντίστε για μια καλή αμοιβή στην Morgan Stanley… Όταν «απομειωθεί» το χρέος δεν θα υπάρχει ούτε πέτρα πάνω σε τούτο το τόπο που να μην ανήκει σε κάποιο επενδυτή. Αλλά όπως και να γίνει πέτρες έχει πολλές ετούτος ο τόπος …

 http://www.inred.gr