.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Άντε να πείτε τώρα με όσα έχουν συμβεί οτι ο Καζάκης είναι υπερβολικός.

 

 

Στο παραπάνω βίντεο, παρακολουθούμε στις 11/10/2011 έναν αναλυτή – οικονομολόγο να προσπαθεί να εξηγήσει τα αυτονόητα σε ένα πάνελ που τα υπόλοιπα, άσχετα με την οικονομία, παπαγαλάκια δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ξεφτιλιστούν, αρκεί να αντιστρέψουνε την πραγματικότητα.

Η κουβέντα που γίνεται είναι χαρακτηριστική της ελληνικής γκιαούρικης νοοτροπίας. 2 καλοπληρωμένες δημοσιογραφικές πόρνες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, μαζί με 2 υποτιθέμενους αντικειμενικούς δημοσιογράφους προσπαθούν να βγάλουν τρελό τον μοναδικό άνθρωπο της παρέας που έχει σχέση με τα οικονομικά και γνωρίζει το αντικείμενο. Προσέξτε την ημερομηνία του βίντεο. Μιλάμε για τις 11/10/2011.

Ο Καζάκης μιλάει με στοιχεία και νούμερα και τα 4 παπαγαλάκια προσπαθούν να ρίξουν την κουβέντα στην βλακεία, όπου είναι σίγουρο ότι θα νικήσουν. Πρέπει να νικήσουν, για να συνεχίσουν τα κόμματα – νταβατζήδες να τους προσφέρουν αποκλειστικές ειδήσεις, μισθούς, χαρτζιλίκια και αβάντες. Είναι προφανές ότι δεν τους καίγεται καρφί για την αλήθεια και την ενημέρωση του κόσμου. 

Σε κάποια φάση της κουβέντας ο Χατζηνικολάου δείχνει μία ιδιαίτερη ευαισθησία σχετικά με τις καταθέσεις των πολιτών, που θα κινδυνεύσουν να χαθούν σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή. 16 μέρες μετά, στις 27/11/2011 η ΕΕ αποφάσισε να κουρευτεί το ελληνικό χρέος κατά 50%. Εκτός απο τα ασφαλιστικά ταμεία, τα νοσοκομεία και τα πανεπιστήμια, μερικές χιλιάδες κάτοχοι ελληνικών ομολόγων έχασαν το 53% των χρημάτων τους και ο Χατζηνικολάου, από όσο ξέρουμε, δεν βγήκε στο βουνό για να υπερασπιστεί αυτούς που έχασαν τα λεφτά τους.

17 μήνες μετά την κουβέντα, δηλαδή σήμερα, η συμμορία της ευρωζώνης κλέβει ξεδιάντροπα τις καταθέσεις των Κυπρίων για να σώσει την οικονομία της. Κάτι σαν“σφάξε με αγά μου, να αγιάσω”.

Ας μην μιλήσουμε για την ανεργία, την φτώχεια, την εξαθλίωση, τα λουκέτα και τις αυτοκτονίες. Ο μόνος που έπεσε μέσα στις προβλέψεις του, απο το συγκεκριμένο πάνελ, είναι ο Καζάκης, όπως και όλοι αυτοί που έλεγαν τα αυτονόητα. Αλλά στη χώρα της πουστιάς, η αλήθεια δεν έχει πελάτες, όπως έχει πει και ο Μοντεσκιέ. Προέχει η μίζα, το συμφέρον, το λάδωμα και το κουκούλωμα.

Ακόμα και σήμερα, 3 χρόνια σχεδόν μετά τον ερχομό του ΔΝΤ στην Ελλάδα, δεν έχει βρεθεί κάποιος πολιτικός, διπλωμάτης, τραπεζίτης, αναλυτής, ρήτορας, δημοσιογράφος ή ιεραπόστολος που να εκφράσει ένα ρεαλιστικό επιχείρημα υπερ των πολιτικών ακραίας λιτότητας. Και ούτε θα βρεθεί. Δεν χρειάζεται να βρεθεί, αφού δεν υπάρχει κανείς που να μπορέσει να βρει κάτι θετικό στο αυτομαστίγωμα των χωρών.

Κάποτε, μέχρι την γαλλική επανάσταση, ήταν ο σοφός βασιλιάς που κυβερνούσε και μπορούσε να κάνει ότι θέλει το λάο του. Δεν είχε σημασία αν ήταν έξυπνος ή χαζός. Μετρούσε ότι ήταν ο βασιλιάς και τον είχε διορίσει ο θεός. Σήμερα, στη θέση του βασιλιά είναι οι τράπεζες που διορίζουν τους πολιτικούς που θα τους κάνουν τα χατίρια. Έπρεπε να το καταλάβουμε πιο νωρίς. Όταν ήμασταν μικροί, μας έλεγαν ότι θα έρθει μία εποχή που τα ρομπότ θα εξουσιάζουν τους ανθρώπους. Τα ρομπότ δεν χρειάζονται, αφού υπάρχει το χρήμα. Και όσο το χρήμα, έχει τη σημερινή του δύναμη και επιρροή πάνω στον άνθρωπο, όλα τα άλλα είναι περιττά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου