.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Σκουριές: «Δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε»

Σαφή δήλωση πως δεν θα σταματήσουν να αγωνίζονται, μέχρι να σταματήσει η μεταλλευτική δραστηριότητα στην Β.Α Χαλκιδική, έκαναν μέσω των συνηγόρων τους οι 20 ύποπτοι για την επίθεση στις Σκουριές, οι οποίοι «κατέθεσαν» σήμερα στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της προανάκρισης για την επίθεση στο εργοτάξιο της Ελληνικός Χρυσός.
Οι συνήγοροι των «20», κατέθεσαν για λογαριασμό των πελατών τους σημειώματα παροχής εξηγήσεων για τα όσα φέρεται να τους αποδίδει η αστυνομία, τα οποία όπως είπε ο ένας εκ των συνηγόρων Γ. Κυρίτσης, δεν ήταν απολογητικά, αντίθετα ήταν καταγγελτικά, για όλα όσα έχουν υποστεί εδώ και έναν χρόνο οι κάτοικοι της Β.Α Χαλκιδικής, με την βίαιη καταστολή των αντιδράσεων, την αστυνομική βία και τρομοκρατία.
Σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης, η προανάκριση έχει συσχετιστεί και με προηγούμενη μηνυτήρια αναφορά που είχε κάνει και ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Χ. Πάχτας, για παλαιότερα γεγονότα (εξαιρέθηκε του συσχετισμού, το σκέλος των κατηγοριών που έκανε ο Χ. Πάχτας, σε βάρος των δικαστικών αρχών της Χαλκιδικής).

Δείτε τη δήλωση του Γ.Κυρίτση:




Από την πλευρά του ο δικηγόρος Βασίλης Τζιμούρτος, έκανε λόγο για λυσσαλέα προσπάθεια κατασκευής κατηγοριών, με στόχο να πληγεί η τοπική κοινωνία και όσοι διεκδικούν το δίκαιο τους. Όπως τόνισε, αυτό είναι άκρως επικίνδυνο γιατί πλήττει την κοινωνική συνοχή, ενώ εξέφρασε τον φόβο πως η τυχόν συνέχιση της ίδιας τακτικής μπορεί να οδηγήσει σε μια αλυσιδωτή κοινωνική έκρηξη με απρόβλεπτες συνέπειες.

Η δήλωση του Β.Τζιμούρτου:



Με την «κατάθεση» των «20» η προανάκριση ουσιαστικά ολοκληρώνεται και ο φάκελος της υπόθεσης θα διαβιβαστεί τις επόμενες ημέρες στην εισαγγελία Πολυγύρου, η οποία και θα αποφασίσει για το αν ασκηθούν και σε ποιους, ποινικές διώξεις.

Πηγή: "thesstoday"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου