.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013

Παραιτήθηκε ο διοικητής της Τράπεζας Κύπρου

Παραιτήθηκε ο διοικητής της Τράπεζας Κύπρου
 

1 / 1
Showing image 1 of 1
Ανατροπή δεδομένων μετά τα διατάγματα του Διοικητή της Κεντρικής τράπεζας για την Τράπεζα Κύπρου
Παραίτηση υπέβαλε πριν από μερικά λεπτά ο Πρόεδρος της Τράπεζας Αντρέας Αρτέμης καθώς, όπως επισημαίνει σε επιστολή του προς τον Υπουργό Οικονομικών και τον διοικητή της Κεντρικής Τράπεζαςν οι σχεδιασμοί για την ανακεφαλαιοποίηση της Τράπεζας, και η η πώληση των παραρτημάτων της, ετοιμάστηκαν από την Κεντρική Τράπεζα εδώ και καιρό χωρίς να υπάρχει συνεννόηση με το Δ.Σ. της Τράπεζας Κύπρου.
Με χθεσινή του επιστολή, ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας ακύρωσε τις εξουσίες της Κεντρικής Τράπεζας και των μετόχων.

Το Sigmalive εξασφάλισε και παρουσιάζει το ένα από τα διατάγματα του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας για τις επιμέρους πτυχές του Νόμου περί εξυγίανσης πιστωτικών ιδρυμάτων. Το συγκεκριμένο προκαλεί έντονες αντιδράσεις στην Τράπεζα Κύπρου, οι οποίες έχουν σηματοδοτηθεί ήδη από την παραίτηση του Προέδρου της Τράπεζας, Ανδρέα Αρτέμη.
Πληροφορίες για παραίτηση του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, Πανίκου Δημητριάδη, δεν επιβεβαιώνονται επίσημα. Πάντως ο διοικητής δέχθηκε πολλά πυρά στη συνεδριάση της Βουλής Θεσμών της Βουλής, η οποία συνέρχεται από το πρωί.

 
Πηγή: Sigma Live
26 Μαρτίου 2013