.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Η Αργεντινή χαμογελά: "Καθάρισε" τα "κοράκια" των ΗΠΑ με δάνειο από την Κίνα!

Η Αγεντινή παρά τις απειλές και τους εκβιασμούς αρνήθηκε να πληρώσει τα "κοράκια".Βρήκε τη διέξοδο αλλού!







    HAργεντινή"καθάρισε"την επαπειλούμενη πτώχευσή της από τα αμερικανικά πειρατικά fund με ένα τρόπο που θα μπορούσε να είχε πράξει, και η Ελλάδα, αλλά ο Γ.Παπανδρέου αρνήθηκε το δάνειο των 25 δισ. ευρώ που του πρότεινε ο Β.Πούτιν: Όπως μεταδίδεται από το Μπουένος Αϊρες, η Αργεντινήσύναψε επενδυτικό δάνειο με την Κιναύψους 4,7 δισ. δολ. με το οποίο θα αποπληρώσει τους δανειστές της που απειλούσαν να την κηρύξουν σε πτώχευση
   
 Η συμφωνία ανακοινώθηκε μετά την συνάντηση της προέδρου C. Fernandez και του Κινέζου ομολόγου της και προέδρου του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας Xi Jinping.
  
  Η Κινα θα δώσει 4,7 δις δολάρια για επενδύσεις στην ενέργεια, ενώ συμφώνησε και για τριετές swap σε παράταση υφιστάμενου, ύψους 11 δις δολαρίων.
 
    H Αργεντινή είχε αποκλειστεί απο τις αγορες μετά την σταθερή άρνησή της να πληρώσει ομόλογα κερδοσκόπων που δεν είχαν συφωνήσει με το “κούρεμα του χρέους τους”.
 
   Το χρήμα από τη Κίνα θα διοχετευθεί σε έργα υποδομής με δυο υδροηλεκτρικά φράγματα στην Παταγονία, δυνατότητας ιδιοκτησίας της κρατικής εταιρείας ενέργειας.
  
  Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα μπήκε στοΜνημόνιο τον Μάϊο του 2010 για ένα δάνειο 15 δισ. ευρώ το οποίο έπρεπε να πληρωθεί και υποτίθεται ότι οΓ.Παπανδρέου δεν έβρισκε από πουθενά αυτά τα λεφτά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου