.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Οι γιατροί θα επιλέγουν όχι με βάση την θεραπεία του ασθενούς, αλλά για να μην πάνε φυλακή...


Η συγκυβέρνηση επαναφέρει το πλαφόν στη συνταγογράφηση. Μάλιστα το πράττει παρά κι ενάντια στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) που το είχε απαγορεύσει. Με την απόφαση ορίζεται ανώτατο μέσο μηνιαίο όριο ανά συνταγή. Όποιος γιατρός ξεπεράσει το όριο μπορεί να παραπεμφθεί στο πειθαρχικό ή και να διωχτεί ποινικά! Η παραπομπή του γιατρού επαφίεται στην κρίση των προϊσταμένων του, δηλαδή με πρόσχημα τη συνταγογράφηση μπορούν να απολύουν και να σύρουν γιατρούς στα δικαστήρια.
"Πρόκειται για απαράδεκτη απόφαση που ουσιαστικά καταργεί την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ένα πραγματικό σχέδιο γενοκτονίας του ελληνικού λαού. Το πλαφόν συνταγογράφησης αποτελεί κατάφωρη παραβίαση του κώδικα ιατρικής δεοντολογίας, που ορίζει ότι ο γιατρός πρέπει με κάθε τρόπο να υπερασπιστεί την υγεία του ασθενούς. Τώρα όμως ο γιατρός θα βρίσκεται υπό συνεχή απειλή απόλυσης και ποινικών δικαστηρίων και θα επιλέγει την θεραπεία με κριτήριο όχι τον ασθενή αλλά την αποφυγή της δίωξής του. Πρόκειται για πρωτοφανή ποινικοποίηση της ιατρικής. Σημειώνουμε πως το πλαφόν σε ορισμένες ειδικότητες είναι πολύ μικρό (π.χ. παιδιατρική 30-40 ευρώ), που σημαίνει ότι αν ο πρώτος ασθενής του μήνα πάρει συνταγή μεγαλύτερης αξίας τότε ο γιατρός θα ειδοποιηθεί ότι κινδυνεύει με δίωξη και θα διαλέγει για τους επόμενους ασθενείς του αγωγή με μοναδικό κριτήριο την τιμή, αγνοώντας τις συνέπειες για την υγεία του ασθενούς.Ήδη ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος έχει καταθέσει και νέα προσφυγή στο ΣτΕ. Καλούμε τις Ενώσεις Γιατρών να ενημερώνουν τους πολίτες και να συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν τους ασθενείς με βάση τον όρκο τους και όχι τα γενοκτόνα διατάγματα των εντολοδόχων της τρόικας", τονίζει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεως Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ)...
πηγή: Το Κουτί της Πανδώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου