.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Βιβλικοί μύθοι,κράτος του Ισραήλ,σιωνισμός, αντισημιτησμός

ΚΑΖΑΚΗΣ 1Του Δημήτρη Καζάκης

Ο Γιαχβέ της παλαιάς διαθήκης δεν έχει καμιά σχέση με τον Θεό της Καινής. Ο πρώτος είναι θεός εκδικητής κατά τα πρότυπα της ασσυριακής και περσικής ειδωλολατρικής παράδοσης. 
Η αρχαιολογική σκαπάνη και όχι οι βιβλικοί μύθοι μας έχουν δώσει τελεσίδικη άποψη για το τι ήταν οι φυλές του Ισραήλ στην αρχαιότητα. Άρπαγες και επιδρομείς πρώτα στα πλαίσια των αποκαλούμενων “λαών της θάλασσας”, όπως όλες οι πρωτόγονες φυλές νομάδων της εποχής. Κι όπως όλες οι πρωτόγονες φυλές που σφάζονταν και μεταξύ τους γέννησαν τον μύθο του Μωυσή που δήθεν τις ένωσε, εξοστράκισε τους θεούς που είχε κάθε φυλή και επέβαλε τον έναν και μοναδικό, τον Γιαχβέ. Και βέβαια δεν ήταν ποτέ κατατρεγμένοι από τους Αιγύπτιους, όπως ισχυρίζεται ο βιβλικός μύθος. Αντίθετα καταδιώχτηκαν από τους Φαραώ, ιδίως τον Ραμσή τον Β΄ για να γλυτώσει η περιοχή του Δέλτα από τις επιδρομές τους. 
Από που κι ως που έχει δικαίωμα να υπάρχει το σημερινό κράτος του Ισραήλ; Από που αντλεί το δικαίωμα; Επίσημα επικαλείται τον σιωνισμό και τους βιβλικούς μύθους. Ο σιωνισμός είναι μια φυλετική θεωρία που αναπτύχθηκε ταυτόχρονα με τις θεωρίς περί Αρίων και είναι δίδυμη ιδεολογία του ναζισμού. Από πότε τα έθνη θεμελιώνονται σε φυλετικές αντιλήψεις; Από πότε η Εβραίοι έγιναν φυλή; Επειδή το ήθελαν οι σιωνιστές, οι οποίοι συνεργάστηκαν με ότι πιο σκοταδιστικό υπήρξε από καθεστώς της εποχής. Από τον χειρότερο διώκτη των εβραίων του 19ου αιώνα, τον τσάρο, που του πρότειναν να τους ιδρύσει αυτός ένα κράτος του Ισραήλ προκειμένου να μαντρώσουν τους τόσο μισητούς εβραίους από τους υπηκόους του. Μέχρι τον Χίτλερ και τους ναζί με τους οποίους οι σιωνιστές συνεργάστηκαν καθ΄ότι ομοϊδεάτες.

Τα έθνη και τα κράτη δεν συγκροτούνται στην βάση καμιάς φυλετικής καθαρότητας, αλλά στη βάση της δημοκρατίας όπου ο λαός είναι ενιαίος ανεξάρτητα θρησκείας και καταγωγής. Με την ίδια λογική που οποιοσδήποτε έχει δημοκρατική ευαισθησία θα ήταν ενάντια στο κράτος του Χίτλερ, με το ίδιο σκεπτικό οφείλει να είναι ενάντια και στο σημερινό κράτος του Ισραήλ ως άκραία ρατσιστικό, φονταμενταλιστικό και προιόν εθνοκάθαρσης στη γη της Παλαιστίνης, Στην Παλαιστίνη μπορεί να υπάρξει μόνο ένα κράτος, το ενιαίο κράτος της Παλαιστίνης, όπου Άραβες και Εβραίοι είναι απολύτως ισότιμοι ως πολίτες του ίδιου κράτους. Όποιος δεν το θέλει, δεν διαφέρει σε τίποτε από τους ναζί και την σιωνιστική τους παραλλαγή.

Και τέλος, αντισημίτης είναι εκείνος που ξεχωρίζει τον Εβραίο ως φυλή μέσα στο κράτος όπου κατοικεί. Γενιές και γενιές προοδευτικών εβραίων διανοητών και άλλων από την εποχή της Μεγάλης Γαλλικής Επανάστασης απέδειξαν ότι οι εβραίοι δεν είναι τίποτε περισσότερο από θρησκευτική κοινότητα κι όχι φυλετική, όπως τους θέλουν οι αντισημίτες και οι σιωνιστές. Επομένως ο εβραίος δεν είναι τίποτε περισσότερο από πολίτης του κράτους όπου κατοικεί με εβραϊκό θρήσκευμα. Γερμανός εβραϊκού θρησκεύματος, Γάλλος εβραϊκού θρησκεύματος, Έλληνας εβραϊκού θρησκεύματος, κοκ. Μόνο ο ρατσιστής ξεχωρίζει τον Εβραίο ως φυλή.
 http://neonepam.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου