.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Νέα ανακοίνωση από το Πεντάγωνο για την υδρόλυση των χημικών της Συρίας

 Εν μέσω κύματος αντιδράσεων από φορείς και συλλογικότητες στη Κρήτη… ενάντια στην εν πλω διαδικασία υδρόλυσης των χημικών της Συρίας , το Αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας, εξέδωσε νέα ανακοίνωση για την πορεία της επιχείρησης καταστροφής του συριακού χημικού οπλοστασίου στη Μεσόγειο.
 Πάνω στο πλοίο «φάντασμα» Cape Ray, το στίγμα του οποίου έχει χαθεί, έχει ολοκληρωθεί το 15% της υδρόλυσης των επικίνδυνων χημικών ουσιών, όπως δήλωσε την Παρασκευή για λογαριασμό του Πενταγώνου, ο Γραμματέας του Τύπου του Ναυτικού, υποναύαρχος, John Kirby.
«Από σήμερα το πρωί (18/7), το πλήρωμα έχει εξουδετερώσει μόλις πάνω από 15%, του DF (μεθυλοφωοφονυλ διφθοριδίου),  πρόδρομος του  Sarin,», δήλωσε ο Kirby, ενώ «το ποσοστό αυτό έχει επαληθευτεί από τη διεθνή Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων»… «Το δεύτερο υλικό που θα εξουδετερωθεί είναι μουστάρδα θείου, επίσης γνωστή ως HD».
Ευρώπη και ΗΠΑ θα μοιραστούν μέρος των χημικών που δεν θα καταστραφούν στο Cape Ray
Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση του Πενταγώνου, η Συρία παρέδωσε 1.300 μετρικούς τόνους χημικών ουσιών για την εξουδετέρωση.
Οι ομάδες του Cape Ray θα εξουδετερώσουν 600 τόνους, και τα υποπροϊόντα που θα προκύψουν, θα σταλούν σε εγκαταστάσεις της Φιλανδίας και της Γερμανίας για να καταστραφούν.
Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι οι υπόλοιποι 700 τόνοι υλικού, που δεν παραδόθηκαν στο Cape Ray,  θα παραδοθούν σε εμπορικές και κυβερνητικές εγκαταστάσεις στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες για την εξουδετέρωση.
Το ερώτημα που προκύπτει είναι, αυτές οι χημικές ουσίες τελικά θα καταστραφούν και σε ποιές εμπορικές και κυβερνητικές εγκαταστάσεις στην Ευρώπη θα παραδοθούν;
 Με ποιά διαδικασία θα γίνει η ασφαλής εξουδετέρωσή τους;
Πηγή
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου