.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή, 19 Απριλίου 2015

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΡΤΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Το σχέδιο που δεν κατάφερε να εφαρμόσει η συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, φαίνεται ότι θα το εφαρμόσει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.
 
Η κάρτα συναλλαγών, δηλαδή η κατάργηση των συναλλαγών με χρήση πραγματικού χρήματος (ρευστό) , φαίνεται ότι είναι στα άμεσα σχέδια της κυβέρνησης .
 
Δεδομένης μάλιστα της τραγικής οικονομικής κατάστασης που ίσως να μας οδηγήσει σε ολοκληρωτική πτώχευση, η καθιέρωση των "ψηφιακών συναλλαγών" μέσω της χρήσης εικονικού- "πλαστικού" χρήματος, θα είναι ο ιδανικώτερος τρόπος για να περάσει στην κοινωνία ανώδυνα και χωρίς διαμαρτυρίες αυτό που χρόνια τώρα επιθυμούσαν οι εχθροί του αυτεξούσιου και της ελευθερίας.
 
Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
 
Δεν φτάνει το εκτεταμένο έτσι κι αλλιώς υφιστάμενο φακέλωμα το οποίο στηρίζεται στην συλλογή διάσπαρτων εδώ κι εκεί πληροφοριών και δεδομένων απο την δημόσια και ιδιωτική μας ζωή.

Θέλουν να γνωρίζουν και φυσικά να παρακολουθούν τι κάνουμε την κάθε στιγμή.Να μπορούν να ελέγχουν και να καθοδηγούν την καθημερινότητά μας απο μακρυά και χωρίς ...συγκρούσεις.

Αυτό μπορούν νατο πετύχουν , όπως έχουμε αναλύσει διεξοδικά στο παρελθόν, μόνο μέσω μιας συσκευής που είτε θα είσαι αναγκασμένος να την κουβαλάς συνεχώς μαζί σου , είτε (αργότερα) θα είναι εμφυτευμένη στο σώμα σου.Οι σύγχρονες "έξυπνες" κάρτες είτε έχουν τη μορφή πιστωτικης, είτε χρεωστικής είτε κάρτας του πολίτη, είναι συσκευές εκπομπής - λήψης δεδομένων ή για να το πούμε απλά ο "σύνδεσμος" με το "επιτελείο" ή απλά η "ηλεκτρονική χειροπέδα" της εξουσίας.

Μιας εξουσίας που είτε είναι εθνική είτε υπερεθνική, είναι πλέον προφανές τι σκοπούς εξυπηρετεί και που θέλει να οδηγήσει τους λαούς.

Παραθέτουμε το άρθρο της ΑΥΓΗΣ της Κυριακής 19/4/2015 προς ενημέρωση και θα επανέλθουμε με αναλύσεις σχόλια και συνεντεύξεις: