.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ : Ο Χατζηνικολάου παίζοντας τον ρόλο του δημοσιογράφου.

Χθες κατά τη ραδιοφωνική εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου στο Real, μετά από μια εξαιρετικά ανούσια συνομιλία - όπως μας συνηθίζουν όλοι οι γνωστοί και επώνυμοι δημοσιογράφοι(;) - με τον κ. Τσακαλώτο, ο οικοδεσπότης της εκπομπής τον ρωτά λίγο πριν το τέλος: Α, μήπώς κάνατε 49,4 δις ευρώ swap όπως δήλωσε ο οικονομολόγος Δ. Καζάκης, ή είναι ράδιο αρβύλα; Ο Τσακαλώτος δήλωσε "το δεύτερο" κι εκεί έκλεισε η συζήτηση.
Βέβαια, το γεγονός ότι τη δήλωση αυτή δεν την έκανα εγώ, αλλά ο Πέτρος Μηλιαράκης, στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος και μάλιστα σε τηλεοπτική εκπομπή, μάλλον θα διέφυγε στον καλό δημοσιογράφο. Όπως επίσης θα διέφυγε - μιας και ο κ. Χατζηνικολάου όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει - ότι αν έγινε τέτοιο swap, σημαίνει ότι η κυβέρνηση υποθήκευσε ανελαστικά έσοδα του δημοσίου - όπως π.χ. τα έσαδα από τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους - για χρόνια μπροστά προκειμένου να βρει τη ρευστότητα που χρειάζεται σήμερα.
Αν είχαμε στην Ελλάδα αληθινή δημοσιογραφία, το θέμα αυτό θα είχε ξεσηκώσει θύελλα. Αντί όμως για δημοσιογράφους, έχουμε τους Χατζηνικολάου σε ρόλο αξιωματικού υπηρεσίας στην ενημέρωση. Κι έτσι η δημοσιογραφική αγυρτία έχει κυριαρχήσει σχεδόν απόλυτα προκειμένου ο τόπος και ο λαός του να πάει στα χειρότερα ανενημέρωτος και άβουλος.