.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

Δ.ΚΑΖΑΚΗΣ: Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕ ΧΡΕΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ; ΑΙΣΧΡΟ ΨΕΜΑ!

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα ο Δημήτρης Καζάκης δίνει τέλος και μάλιστα με στοιχεία στο ψεύδος που συχνά πυκνά ακούγεται πως δήθεν η χούντα στην Ελλάδα δεν άφησε χρέη. Αποκαλύπτει, ή μάλλον υπενθυμίζει, αφού τα στοιχεία είναι δημοσιευμένα και προσπελάσιμα από τον καθένα, πως ο μεγάλος δανεισμός της χώρας ουσιαστικά ξεκίνησε από τη χούντα. Επίσης αναφέρεται στις προκλητικότατες και αισχρές συμφωνίες σε βάρος της ελληνικής οικονομίας που συνήφθησαν την εποχή της επταετίας, όπως και στην ληστρική επιδρομή στα δημόσια ταμεία... Αυτά για τους νοσταλγούς μιας από τις πιο σκοτεινές περιόδους της σύγχρονης Ελλάδας, και εκείνους τους εύπιστους που χάβουν τα ψέματά τους. Απόσπασμα από το πρόγραμμα της ΕΡΑ Πάτρας της 21ης Ιουλίου, όπου βρέθηκε φιλοξενούμενος πίσω από τα μικρόφωνα ο γ.γ. του ΕΠΑΜ Δ. Καζάκης.